Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
Konftel 250 - conferentietelefoon

Konftel 250 - conferentietelefoon

Item#: 121139  |  Model#:  910101065

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 403,00 Excl. BTW
Prijs: € 487,63 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Klantbeoordelingen
Productvragen
De Konftel 250 is de perfecte keuze voor telefonisch vergaderen met een superieure geluidskwaliteit en is absoluut de beste oplossing als u over een analoge lijn beschikt - hoge prestaties, intelligente functies en nog uitbreidbaar ook.
De Konftel 250 is voorzien van de door Konftel gepatenteerde OmniSound 2.0-audiotechnologie, een garantie voor kristalhelder geluid. Uw contacten slaat u op in het telefoonboek en met behulp van de conferentiehandleiding zijn gesprekken met meerdere partijen of gesprekken met vooraf geprogrammeerde groepen voor iedereen kinderspel. Bovendien beschikt de Konftel 250 over een ingebouwde opnamefunctie waarmee u uw gesprekken op een SD-geheugenkaart kunt opnemen.
Het moderne Scandinavische design van de Konftel 250 is een welkome aanvulling in iedere vergaderruimte. Productieve telefonische vergaderingen die niet alleen tijd besparen, maar ook nog eens het milieu ontlasten omdat de noodzaak van reizen tot een minimum beperkt blijft.


Productkenmerken

 • De comfortabele manier van vergaderen
 • Het gemak van Plug and Play
 • SD-opnamefunctionaliteit
 • Superieure geluidskwaliteit in een schitterend Scandinavisch design
 • Spontane telefonische conferenties


Productgegevens

 • De comfortabele manier van vergaderen
  De Konftel 250 is dan wel speciaal ontworpen voor gebruikersgemak, het blijft een systeem van onschatbare waarde voor al uw zakelijke activiteiten. Als u helemaal gaat voor superieur geluid in combinatie met de belangrijkste functionaliteiten, dan is de Konftel 250 uw beste keuze!
 • Het gemak van Plug and Play
  Het enige wat u moet doen is de Konftel 250 aan te sluiten op een analoge telefoonlijn en een stopcontact! Snel en eenvoudig. Bovendien wordt er een conferentiehandleiding meegeleverd waarmee gesprekken voeren met meerdere partijen tegelijk voor iedereen mogelijk wordt en beschikt u over een telefoonboek waarin u uw contacten overzichtelijk kunt opslaan.
 • SD-opnamefunctionaliteit
  Het unieke van de Konftel 250 is dat gebruikersgemak volledig hand in hand gaat met een reeks aan geavanceerde innovatieve functies. Zo kunt u uw vergaderingen bijvoorbeeld op een SD-geheugenkaart opnemen. De perfecte oplossing als u een vergadering wilt vastleggen en archiveren en onmiddellijk onder de deelnemers wilt verspreiden zodat iedereen direct tot actie kan overgaan of als u mensen die niet aanwezig waren op een later tijdstip op de hoogte wilt stellen van hetgeen besproken is tijdens de vergadering.
 • Superieure geluidskwaliteit in een schitterend Scandinavisch design
  Uiteraard is de Konftel 250 ontworpen met de door Konftel gepatenteerde OmniSound 2.0-audiotechnologie, een garantie voor kristalhelder geluid. Het moderne Scandinavische design van de telefoon is een welkome aanvulling in iedere vergaderruimte.
 • Spontane telefonische conferenties
  Met de Konftel 250 kunt u op eenvoudige wijze spontane telefonische conferenties met één of meerdere partijen opzetten. Een betere manier van informatie overbrengen of het delen van ideeën is er niet.


In de doos

 • Konftel 250
 • Console conferentietelefoon
 • Stroomadapter
 • Telefoon/voedingskabel


Product specificaties

ProductbeschrijvingKonftel 250 - conferentietelefoon
ProducttypeConferentietelefoon
Inhoud pakketConsole conferentietelefoon
LuidsprekertelefoonJa (digitale duplex)
BelservicesWachtstand
WeergaveLcd-scherm - monochroom - Ja
Kleur van de BodyHoutskoolzwart
Garantie van de fabrikant2 jaar garantie

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!

Andere klanten bekeken