Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
Terug
Nuance Power PDF Standard - (versie 1.0 ) - doos - 1 gebruiker - DVD - Win - Nederlands

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Nuance Power PDF Standard - (versie 1.0 ) - doos - 1 gebruiker - DVD - Win - Nederlands

Item#: 300174265  |  Model#:  AS09L-W00-1.0

Momenteel geen
voorraad, bel of mail voor
de actuele status. Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 77,95 Excl. BTW
Prijs: € 94,32 Incl. BTW

Misco raadt aan

Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Productvragen
Accessoires
PDF is de standaardindeling om samen aan documenten te werken. Toch ontbreekt het de meeste gebruikers aan adequate, krachtige PDF-functies. Software van concurrenten biedt krachtige functies, maar valt door de hoge prijs buiten het bereik van de meeste gebruikers, terwijl lager geprijsde alternatieven door de beperkte mogelijkheden tekortschieten. Dit staat samenwerking en productiviteit in de weg.
Met Nuance Power PDF behoort dat tot het verleden. Eindelijk is er PDF-software die gebruikers alle benodigde functies biedt voor een prijs die te verantwoorden valt. Gebruikers kunnen nu ongekend snel en eenvoudig PDF-documenten en -formulieren maken, samenstellen, converteren, bewerken, zoeken, beveiligen en afdrukken.


Productkenmerken

 • PDF's eenvoudig vanuit elke toepassing maken en samenstellen
 • Papier productiever converteren naar PDF
 • PDF's converteren naar doorzoekbare, bewerkbare documenten
 • Documenten in de cloud beheren en openen


Productgegevens

 • Betere gebruikservaring
  Power PDF heeft een intuïtieve en vertrouwde interface, waardoor gebruikers veel productiever kunnen werken.
 • Alles wat u nodig heeft onder handbereik
  Er zijn functies voor annotaties, markeringen, beveiliging en compressie, plus aanvullende functies voor documentconversie, zoekopdrachten, connectiviteit en nog veel meer.
 • Eenvoudig aan de slag
  De installatie en configuratie zijn eenvoudig; u kunt binnen een paar minuten aan de slag. Er is geen sprake van verborgen kosten en er zijn geen eindeloos veel downloads voor onderhoud nodig. De software is compatibel met de meest recente Windows-besturingssystemen.
 • Tijd besparen
  Werk sneller dankzij functies waarmee u moeiteloos afzonderlijke documenten of batches met PDF's maakt en converteert en unieke functies zoals voor het inspreken van notities.
 • Ook onderweg
  Altijd en overal toegang tot uw documenten via veelgebruikte cloud-services zoals Google Drive, Windows Live SkyDrive.
 • PDF's maken vanuit vrijwel elk pc-programma
  Maak PDF-bestanden vanuit elk pc-programma dat kan afdrukken. Maak direct PDF-bestanden met beveiligingsopties die volledig compatibel zijn met alle PDF-viewers. U kunt zelfs bladwijzers toevoegen en hyperlinks overnemen als u PDF-documenten maakt.
 • Professionele documenten maken
  Maak documenten die er gedrukt net zo verzorgd uitzien als op het scherm, ongeacht waarheen u ze stuurt of waar u ze bekijkt. U kunt uiteenlopende typen bestanden en mappen bundelen in fraaie PDF-portfolio's met aantrekkelijke, toegankelijke voorbladen, die in elke gangbare PDF-viewer kunnen worden weergegeven.
 • Papier met één klik naar PDF converteren
  Scan documenten rechtstreeks naar PDF. Scan naar de standaard PDF-beeldindeling of naar doorzoekbare of bewerkbare PDF-indelingen. U kunt nu zelfs in één stap scannen, markeren, doorstrepen of onderstrepen.
 • Documenten eenvoudig combineren en samenstellen
  Wilt u Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint-, Corel WordPerfect-, JPG-, BMP-, TIFF- of XPS-pagina's en -bestanden binnen een PDF combineren, verwijderen of verplaatsen? Dan hoeft u alleen maar te slepen.
 • Informatie uit formulieren verzamelen
  De rompslomp van het invullen van lange formulieren behoort tot het verleden. Form Typer converteert niet-invulbare formulieren automatisch naar PDF-formulieren die u digitaal kunt invullen, opslaan en e-mailen.
 • Nooit meer een document overtypen
  U kunt PDF's nauwkeurig converteren naar Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- en Corel WordPerfect-documenten. Kolommen, tabellen en afbeeldingen blijven daarbij intact.
 • Tekstverwerkingsfuncties in PDF-bestanden gebruiken
  Met de functie voor geavanceerde bewerking worden PDF-bestanden geconverteerd naar dynamische PDF-documenten met volledige tekstverwerkingsfuncties. Eén klik op de knop is voldoende.
 • Documenten naast elkaar vergelijken
  Stel snel vast wat de verschillen tussen twee versies van een document zijn. Met de functie waarmee u documenten naast elkaar kunt vergelijken worden wijzigingen in tekst en afbeeldingen nauwkeurig gemarkeerd en in een overzicht samengevat.
 • Meerdere bestanden delen zonder te zippen
  Combineer uiteenlopende typen bestanden tot één PDF zonder het originele bestandstype te wijzigen. Gebruikers van Microsoft Office kunnen documenten rechtstreeks in een PDF-portfolio bekijken en bewerken.
 • Notities inspreken
  Dankzij de geïntegreerde functie Dragon -notities met spraakherkenning kunt u snel en nauwkeurig notities in PDF-bestanden maken door deze in te spreken. Het toetsenbord heeft u hiervoor niet meer nodig.
 • Slimmer zoeken
  Met de intelligente zoekmethode Looks Like Search kunt u zoeken naar een alfanumeriek patroon en zo eenvoudig telefoonnummers, e-mailadressen en creditcardnummers vinden.
 • Effectief samenwerken
  Power PDF biedt slimme functies voor het toevoegen van opmerkingen zodat u uw ideeën effectief kunt vastleggen. U kunt met geavanceerde opties PDF-bestanden van notities, markeringen en tekstvakken voorzien. Opmerkingen van anderen kunnen eenvoudig in één PDF-bestand worden opgenomen. Vat alle opmerkingen samen in een overzicht en druk dat af zodat revisie en verwerking eenvoudig verloopt.
 • Verbinding maken met de cloud
  U kunt opgeslagen documenten voortaan in de cloud opslaan en openen door rechtstreeks verbinding te maken met Box, Google Drive, Windows Live SkyDrive, Evernote en Dropbox. Zo heeft u overal en altijd toegang tot uw documenten via het web of ondersteunde mobiele apparaten.
 • Een voorbeeld van PDF-bijlagen bij e-mailberichten bekijken
  Bekijk direct een voorbeeld van PDF-bijlagen bij e-mailberichten in Microsoft Outlook zonder dat u ze hoeft te openen.
 • Toegang tot mappen beperken
  Zorg voor naleving van interne beleidsregels en bescherm de privacy door alleen bevoegde gebruikers toegang tot bepaalde mappen te geven.
 • Verbeterde documentbeveiliging
  Bepaal wie uw documenten mag bekijken, afdrukken en wijzigen met behulp van wachtwoorden met beveiligde 128-of 256-bits AES-codering en toegangsrechten voor PDF's.
 • PDF's met een digitale handtekening
  Beveilig documenten door eenvoudig een digitale handtekening toe te voegen. Met deze functie wordt ook de ondertekende versie van een document achterhaald wanneer u een vergelijking met een oudere of bijgewerkte versie maakt.
 • Persoonlijke gegevens beveiligen
  Voer een automatische documentinspectie uit en verwijder vertrouwelijke gegevens, of comprimeer elementen in een document, zoals handtekeningen, stempels, annotaties, ingevulde formuliervelden en grafische elementen, tot één laag voor een optimale beveiliging.


Product specificaties

ProductbeschrijvingNuance Power PDF Standard (versie 1.0 ) - doos
ProducttypeDoos
CategorieHulpprogramma's - encoders en formatconverters
Versie1.0
Licentietype1 gebruiker
PlatformWindows
TaalNederlands
DistributiemediaDVD-ROM

Wees de eerste en stel een vraag!