Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
Terug
Dragon NaturallySpeaking Professional Wireless - (versie 12 ) - doos - 1 gebruiker - DVD - Win - Nederlands

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Dragon NaturallySpeaking Professional Wireless - (versie 12 ) - doos - 1 gebruiker - DVD - Win - Nederlands

Item#: 1040465  |  Model#:  A209L-XN9-12.0

Momenteel geen
voorraad, bel of mail voor
de actuele status. Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 719,00 Excl. BTW
Prijs: € 869,99 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Productvragen
Accessoires
Dragon NaturallySpeaking Professional is spraakherkenningssoftware voor ondernemingen waarmee gebruikers door eenvoudigweg te spreken met hun pc kunnen werken. Zo werken ze driemaal sneller dan wanneer ze typen; met een hogere productiviteit en lagere kosten als gevolg. Door eenvoudigweg te spreken, kunnen ze met behulp van Windows-programma's documenten maken, e-mails verzenden, op internet zoeken en nog veel meer doen. Het lexicon en opdrachten kunnen worden aangepast aan de bedrijfseigen terminologie en workflows. Ze kunnen macro's maken waarmee bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd. Dragon kan zelfs overal en altijd in combinatie met een digitale spraakrecorder gebruikt worden. Dragon schrijft de tekst automatisch uit wanneer de spraakrecorder op de pc aangesloten wordt. Dragon Professional biedt beveiligingsfuncties, configuratieopties en beheerfuncties voor grote netwerken met veel gebruikers.


Productkenmerken

 • Snel en nauwkeurig dicteren
 • Werkt met de meeste windows-programma's
 • Bestuur uw computer met uw stem
 • Aangepast lexicon
 • Tijdbesparende macro's
 • Meer productiviteit onderweg
 • Ideaal voor implementatie in ondernemingen


Productgegevens

 • Snel en nauwkeurig dicteren
  Dragon NaturallySpeaking Professional is de ideale oplossing voor bedrijven met drukbezette professionals die sneller en slimmer willen werken. Dankzij een 99% nauwkeurige herkenning kunnen ze door op natuurlijke wijze te dicteren driemaal sneller documenten, spreadsheets, e-mails en nog veel meer maken dan wanneer ze deze zouden typen.
 • Werkt met de meeste windows-programma's
  Gebruik uw stem om teksten te dicteren en te bewerken en programma's als Microsoft Word, Corel Word Perfect, Microsoft Excel, Microsoft Outlook en vele andere programma's aan te sturen. Dragon werkt ook met veel branchespecifieke softwareprogramma's.
 • Bestuur uw computer met uw stem
  Gebruik eenvoudige spraakopdrachten om sneller dan ooit bestanden te maken, e-mails te verzenden, vergaderingen te plannen, programma's te openen en te sluiten, documenten op te slaan en te converteren en op internet of uw pc te zoeken.
 • Aangepast lexicon
  U kunt op uw bedrijf of branche toegespitste unieke namen, afkortingen en vaktermen toevoegen, zodat Dragon de door u gebruikte woorden en zinsdelen herkent. Aangepaste woordenlijsten kunnen worden geïmporteerd en binnen de onderneming worden gedeeld.
 • Tijdbesparende macro's
  U kunt gemakkelijk speciale spraakopdrachten maken waarmee u formulieren invult, veelgebruikte tekst en afbeeldingen invoegt of bedrijfsprocessen automatiseert.
 • Meer productiviteit onderweg
  U kunt overal en altijd een door Nuance goedgekeurde digitale spraakrecorder gebruiken en de tekst automatisch laten uitschrijven wanneer u de spraakrecorder aansluit op uw pc. Ondersteuning van een draadloze microfoon biedt extra gemak.
 • Ideaal voor implementatie in ondernemingen
  U kunt spraakprofielen, het aangepaste lexicon, de toegang tot functies en meerdere installaties via het netwerk centraal beheren. Robuuste beveiligingsfuncties en beheerfuncties maken Dragon uitstekend geschikt voor ondernemingen.


Product specificaties

ProductbeschrijvingDragon NaturallySpeaking Professional Wireless (versie 12 ) - doos
CategorieOffice toepassingen - spraakherkenning
ProducttypeDoos
Versie12
Licentietype1 gebruiker
PlatformWindows
LanguageNederlands
DistributiemediaDVD-ROM

Wees de eerste en stel een vraag!