Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials - Licentie - 1 server (1-2 CPU), maximaal 25 gebruikers - oorspronkelijke fabrikant - DVD - 64-bit - Nederlands

Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials - Licentie - 1 server (1-2 CPU), maximaal 25 gebruikers - oorspronkelijke fabrikant - DVD - 64-bit - Nederlands

Item#: 300092638  |  Model#:  G3S-00715

Momenteel geen
voorraad, bel of mail voor
de actuele status. Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 392,00 Excl. BTW
Prijs: € 474,32 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Klantbeoordelingen
Productvragen
Windows Server 2012 R2 Essentials is de ideale server voor kleine bedrijven. Met Windows Server 2012 R2 Essentials kunt u minder tijd, inspanningen en geld besteden aan IT. Deze oplossing biedt verschillende opties voor externe toegang, waaronder Externe webtoegang, een bijzonder veilige manier voor gebruikers en beheerders om hun webbrowsers te gebruiken voor toegang tot bestanden en mappen, clientcomputers en servers.


Productkenmerken

 • Cloudservices integreren
 • Uw gegevens beschermen
 • Servervirtualisatie
 • Beveiligde externe toegang


Productgegevens

 • Cloudservices integreren
  Na integratie met Office 365 hoeft u slechts eenmaal uw gebruikersaccounts aan te maken in Windows Server 2012 R2 Essentials en wordt tegelijk automatisch een gekoppeld postvak gemaakt. Gebruikerswachtwoorden worden tussen de Essentials-server en de Office 365-service gesynchroniseerd zodat gebruikers zich op dezelfde manier aanmelden bij bronnen op locatie en in de cloud. Dankzij integratie met Windows Azure Backup worden uw lokale serverback-ups aangevuld met een cloudservice die essentiële gegevens van uw bedrijf opslaat in een zeer veilig, extern datacenter.
 • Uw gegevens beschermen
  Serverback-ups worden geconfigureerd met behulp van een eenvoudige wizard. Clientback-ups zijn geconfigureerd voor dagelijkse uitvoering voor elke pc die met de Essentials-omgeving is verbonden en bieden voorzieningen voor het herstellen van afzonderlijke bestanden en mappen, of zelfs een gehele pc, net als bij het vervangen van een defecte harde schijf of het upgraden vanaf een ouder hardeschijfstation. U kunt eenvoudig persoonlijke gegevens beschermen met bestandsgeschiedenis, een functie van Windows 8-clients, die u centraal kunt configureren en beheren via uw Essentials-server.
 • Servervirtualisatie
  Kleine bedrijven willen zich kunnen richten op hun kernactiviteiten, niet op het beheer van hun IT-infrastructuur. Met Windows Server 2012 R2 Essentials kunt u minder tijd, inspanningen en geld besteden aan IT.
 • Beveiligde externe toegang
  Windows Server 2012 R2 Essentials biedt verschillende opties voor externe toegang, waaronder Externe webtoegang, een bijzonder veilige manier voor gebruikers en beheerders om hun webbrowsers te gebruiken voor toegang tot bestanden en mappen, clientcomputers en servers. De toepassing My Server voor Windows 8 en Windows 8 RT is een moderne en aanrakingsgerichte manier om uw bestanden en mappen te benaderen, en licht administratieve taken uit te voeren vanaf desktops, laptops en tabletapparaten. De toepassing My Server voor Windows 8 en Windows 8 RT is een moderne en aanrakingsgerichte manier om uw bestanden en mappen te benaderen, en eenvoudige administratieve taken uit te voeren vanaf desktops, laptops en tabletapparaten.


Product specificaties

ProductbeschrijvingMicrosoft Windows Server 2012 R2 Essentials - licentie
BesturingssysteemMicrosoft Windows Server 2012 R2 Essentials - 64-bit
ProducttypeLicentie
Licentietype1 server (1-2 CPU), maximaal 25 gebruikers
LicentieprijsOorspronkelijke fabrikant
TaalNederlands
MediaDVD-ROM

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!

Andere klanten bekeken