Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
Windows 8.1 - Licentie - 1 PC - oorspronkelijke fabrikant - DVD - 32-bit - English International

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Windows 8.1 - Licentie - 1 PC - oorspronkelijke fabrikant - DVD - 32-bit - English International

Item#: 300090931  |  Model#:  WN7-00658

Momenteel geen
voorraad, bel of mail voor
de actuele status. Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 94,95 Excl. BTW
Prijs: € 114,89 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
Ook op een moderne touchscreen-pc kun je blijven werken met de muis, het toetsenbord en het Windows-bureaublad zoals je dat altijd hebt gedaan. Programma's die werken op Windows 7, werken ook op Windows 8.1. En alle basiskenmerken, van opstarttijden tot beveiliging, zijn beter dan ooit.
Windows 8.1 laat je op jouw manier werken. Schakel soepel tussen verschillende taken op je Windows-pc of -tablet. Laat tijdens het skypen met een vriend een Wikipedia-artikel zien om je gelijk te bewijzen. Of speel een muziekvideo af terwijl je je cv pimpt. Afhankelijk van je schermgrootte, kun je maximaal vier apps tegelijkertijd afbeelden.


Productkenmerken

 • Vertrouwd bureaublad met de mappen en pictogrammen
 • Word, Excel, PowerPoint en andere programma's
 • Windows Defender en Windows SmartScreen
 • Met muis en toetsenbord werken
 • Totaaloverzicht
 • Jouw Windows, waar je ook bent
 • OneDrive: altijd je bestanden bij de hand
 • Internet Explorer 11 - snel, vloeiend, ontworpen voor touch
 • Skype: (video)gesprekken en tekstberichten
 • Windows Store: apps in overvloed


Productgegevens

 • Vertrouwd bureaublad met de mappen en pictogrammen
  Het vertrouwde bureaublad met de mappen en pictogrammen is er nog altijd. Niet alleen bestaat het nog, maar het is ook nog eens beter geworden, met een vernieuwd taakbeheer en een gestroomlijnd bestandsbeheer. En je kunt met één tik of klik je bureaublad openen en ook weer terugkeren naar je Startscherm.
 • Word, Excel, PowerPoint en andere programma's
  Vertrouwd in het gebruik: Word, Excel, PowerPoint en andere programma's waar je op rekent, werken zoals je gewend bent. Je gebruikt muis en toetsenbord en ordent je bestanden in mappen op je bureaublad.
 • Windows Defender en Windows SmartScreen
  Windows Defender en Windows SmartScreen helpen je in realtime bij het beschermen van je pc tegen virussen, spyware en andere kwaadaardige software. Met Family Safety kunnen je kinderen online gaan zonder dat jij de controle verliest.
 • Met muis en toetsenbord werken
  Met muis en toetsenbord werk je op de vertrouwde manier op je Windows-bureaublad. En alles wat je met touch doet, zoals apps uit de Windows Store gebruiken en navigeren op het Startscherm, kun je ook met je muis en toetsenbord doen.
 • Totaaloverzicht
  Op het vertrouwde bureaublad worden alle geopende apps op je taakbalk afgebeeld. Dit geldt zowel de apps die vanaf je bureaublad zijn geopend als de apps uit de Windows Store die je op je Startscherm hebt geopend.
 • Jouw Windows, waar je ook bent
  Als je je op een apparaat met Windows 8.1 aanmeldt met je Microsoft-account, werk je op al die apparaten met je eigen layout, apps en instellingen. Aanmelden met je Microsoft-account (dat bestaat uit een door jou te kiezen e-mailadres en wachtwoord) geeft ook toegang tot een ruim aanbod aan apps in de Windows Store. Bovendien kun je via OneDrive je documenten en foto's online opslaan, bekijken en bewerken.
 • OneDrive: altijd je bestanden bij de hand
  OneDrive is een service voor gratis online opslag die is geïntegreerd in Windows 8.1. Zet je documenten, foto's en overige bestanden op OneDrive en open ze vervolgens vanaf elk apparaat. Daarnaast kun je OneDrive ook als back-upmedium gebruiken voor het geval er iets met je pc gebeurt.
 • Internet Explorer 11 - snel, vloeiend, ontworpen voor touch
  Internet Explorer 11 is ontworpen voor touch - met grotere tabbladen, eenvoudigere navigatie en een soepele touchinterface. Internet Explorer maakt gebruik van hardwareversnelling. Sites laden daardoor sneller en worden nog vloeiender weergegeven.
 • Skype: (video)gesprekken en tekstberichten
  De altijd actieve app die het nog makkelijker maakt om in contact te blijven. Houd contact via (video)gesprekken en tekstberichten, allemaal vanuit één app. Je kunt eenvoudig elk nummer bellen. Alle Skype-naar-Skype (video)gesprekken zijn gratis en berichten worden rechtstreeks naar je doorgestuurd, wat je ook aan het doen bent. Maak Skype links of rechts vast zodat je tijdens je gesprekken ook iets anders kunt doen of je Starscherm in de gaten kunt houden.
 • Windows Store: apps in overvloed
  Open de Windows Store rechtstreeks vanaf je Startscherm en zoek en download apps voor recepten, foto's, sport, nieuws, enzovoort - en de meeste zijn gratis. Sorteer op prijs, waardering en categorie. Zoek klassiekers en populaire nieuwe apps.


Product specificaties

ProductbeschrijvingWindows 8.1 - licentie
BesturingssysteemWindows 8.1 - 32-bit
ProducttypeLicentie
Licentietype1 PC
LicentieprijsOorspronkelijke fabrikant
TaalEnglish International
MediaDVD-ROM

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!