Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
Terug
Microsoft Windows 7 Professional w/SP1 - licentie

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Microsoft Windows 7 Professional w/SP1 - licentie

Item#: 300095318  |  Model#:  FQC-08288

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 144,95 Excl. BTW
Prijs: € 175,39 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
Het besturingssysteem, Windows 7 Professional, werd specifiek ontworpen voor de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven. Het is een krachtige combinatie van innovatie, verbeterde prestaties en productiviteit. Het werkt gewoon zoals u wilt en helpt u om op de essentie te focussen: uw bedrijf.


Productkenmerken

 • Werken zoals u wilt
 • Meer werk verzetten
 • Uw werk efficiënt beveiligen


Productgegevens

 • Werken zoals u wilt
  Uw pc moet werken zoals u het wilt. Zijn prestaties moeten uw productiviteit verhogen. Windows 7 maakt uw pc betrouwbaarder en verhoogt zijn responsiviteit. Met de krachtige tools voor diagnose en troubleshooting kunt u snel problemen oplossen. Hebt u geen server, dan kunt u met Windows 7 Professional gemakkelijk documenten en printers delen met andere pc's. Hebt u wel een server, dan krijgt u sneller en veiliger toegang tot het netwerk dan ooit. Ook draadloos! Compatibiliteit was een belangrijke factor bij de ontwikkeling van Windows 7 Professional en dit OS werkt probleemloos met de meeste software en apparaten met Windows Vista. Met de Windows XP-modus kunt u oudere Windows XP programma's direct gebruiken op uw Windows 7 pc.
 • Meer werk verzetten
  U hebt elke dag al voldoende aan uw hoofd. Uw computer gebruiken mag dus echt niet ingewikkeld zijn. Windows 7 Professional helpt u om productiever te werken. Met minder klikken, sneller zoeken, gemakkelijker surfen en eenvoudigere verbindingen zijn er minder obstakels om succes te boeken met uw bedrijf. Dankzij het verbeterde energiebeheer kunt u langer werken met uw laptop. U vindt ook automatisch de juiste printer voor uw documenten wanneer u niet op kantoor werkt. U kunt de documenten en programma's van een pc op kantoor gebruiken met de pc die u bij u hebt. U werkt offline en synchroniseert uw pc daarna automatisch met de computer op uw kantoor.
 • Uw werk efficiënt beveiligen
  De computeromgeving op kantoor moet goed beveiligd zijn, zodat u zich op uw bedrijf kunt concentreren. Windows 7 Professional helpt uw pc en uw identiteit te beschermen. Met encryptie kunt u vertrouwelijke informatie, zoals nummers van kredietkaarten en personeelsinformatie beveiligen. Met de ingebouwde back-upfuncties kunt u een kopie van uw volledige systeem of bepaalde bestanden opslaan op het netwerk of een lokale schijf. En hebt u bestanden per ongeluk verwijderd of gewijzigd, dan kunt u de vorige versies heel gemakkelijk herstellen. Windows 7 Professional is een uitermate veilige en functionele computeromgeving die uw hardware optimaal gebruikt.


Product specificaties

ProductbeschrijvingMicrosoft Windows 7 Professional w/SP1 - licentie
BesturingssysteemMicrosoft Windows 7 Professional SP1 - 64-bit, LCP
ProducttypeLicentie
Licentietype1 PC
LicentieprijsOorspronkelijke fabrikant
TaalNederlands
MediaDVD-ROM

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!