Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
StarTech.com 6U scharnierend solide afdekpaneel - blindpaneel met scharnier voor server rack - blankingpaneel rek - 6U

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

StarTech.com 6U scharnierend solide afdekpaneel - blindpaneel met scharnier voor server rack - blankingpaneel rek - 6U

Item#: 300296920  |  Model#:  RKPNLHS6U

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 33,95 Excl. BTW
Prijs: € 41,08 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
U kunt de aanblik en luchtstroom van elk standaard 19 inch server rack verbeteren, en toch gemakkelijk toegang blijven houden, met dit 6U-afdekpaneel. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt.
Het scharnierend afdekpaneel zorgt voor een nette en professionele aanblik door lege ruimte en zichtbare kabels af te dekken. Door uw server racks van afdekpanelen te voorzien, ziet de serverruimte er netter en georganiseerder uit.
Het afdekpaneel is voorzien van scharnieren, waardoor u snel en eenvoudig toegang hebt tot uw server. U kunt het paneel snel openen, de vereiste wijzigingen uitvoeren en, als u klaar bent, het paneel gewoon sluiten zodat uw serverruimte er weer professioneel uitziet. Het paneel is omkeerbaar, waardoor u het zowel links als rechts van uw rack kunt installeren.
Bovendien worden de schroeven en moeren meegeleverd die u nodig hebt om het paneel in uw server rack te installeren, voor een snelle en eenvoudige installatie.
Het afdekpaneel is solide, zodat de luchtstroom langs de achterkant van uw rack wordt geleid in plaats van door ongebruikte ruimtes. De verbeterde luchtstroom zorgt voor de optimale bedrijfstemperatuur van de apparatuur in uw rack.
U kunt de aanblik en luchtstroom van elk standaard 19 inch server rack verbeteren, en toch gemakkelijk toegang blijven houden, met dit 6U-afdekpaneel. Professionele aanblik Het scharnierend afdekpaneel zorgt voor een nette en professionele aanblik door lege ruimte en zichtbare kabels af te dekken. Door uw server racks van afdekpanelen te voorzien, ziet de serverruimte er netter en georganiseerder uit. Gemakkelijke toegang tot de apparatuur in uw rack Het afdekpaneel is voorzien van scharnieren, waardoor u snel en eenvoudig toegang hebt tot uw server. U kunt het paneel snel openen, de vereiste wijzigingen uitvoeren en, als u klaar bent, het paneel gewoon sluiten zodat uw serverruimte er weer professioneel uitziet. Het paneel is omkeerbaar, waardoor u het zowel links als rechts van uw rack kunt installeren. Bovendien worden de schroeven en moeren meegeleverd die u nodig hebt om het paneel in uw server rack te installeren, voor een snelle en eenvoudige installatie. Verbeterde luchtstroom Het afdekpaneel is solide, zodat de luchtstroom langs de achterkant van uw rack wordt geleid in plaats van door ongebruikte ruimtes. De verbeterde luchtstroom zorgt voor de optimale bedrijfstemperatuur van de apparatuur in uw rack.


Productkenmerken

  • Zorg voor een nette en professionele look door ongebruikte rackruimte af te dekken
  • Eenvoudig toegang tot rack apparatuur door het scharnierende paneel te openen
  • TAA compliant voor GSA Schedule aankopen


Product specificaties

ProductbeschrijvingStarTech.com 6U scharnierend solide afdekpaneel - blindpaneel met scharnier voor server rack - blankingpaneel rek - 6U
ProducttypeBlankingpaneel rek
Inhoud pakket4 x schroef (10-32), 4 moeren (10 - 32)
KleurZwart
Grootte rack19"
Hoogte (rekeenheden)6U
Afmetingen (BxDxH)26.5 cm x 1.5 cm x 46.5 cm
Gewicht1.46 kg
VoorzieningenScharnierend
Garantie van de fabrikant2 jaar garantie
Ontworpen voorP/N: 2636CABINET, 7236CABINET, CAB1019WALL, RK1219WALH, RK1219WALHM, RK1219WALL, RK2236BKF, RK2536BKF, RK4236BK, RK4242BK

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!