Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
Verbatim - flashgeheugenkaart - 32 GB - SDHC

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Verbatim - flashgeheugenkaart - 32 GB - SDHC

Item#: 1008995  |  Model#:  43963

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 21,95 Excl. BTW
Prijs: € 26,56 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
SDHC-kaarten (Secure Digital High Capacity, SD 2.0) van Verbatim zijn ontworpen voor gebruik in compatibele digitale camera's, portable muziekspelers, camcorders, smartphones, PC's en andere consumentenapparaten. SDHC-kaarten maken gebruik van het bestandssysteem FAT32, een specificatie die is speciaal bedoeld is voor toepassingen waarbij behoefte bestaat aan een hogere capaciteit, en zijn met name geschikt voor video van hoge kwaliteit.
Door de groei in het gebruik van High-Definition video, digitale fotografie met hoge resoluties en mobiele toepassingen is de vraag naar hogere opslagcapaciteiten en gegevensoverdrachtssnelheden toegenomen. Met het oog hierop wordt voor SDHC-kaarten de minimum gegevensoverdrachtsnelheid die kan worden vastgehouden gegarandeerd, geen pieksnelheid.
De SDHC-kaarten van Verbatim voldoen volledig aan alle toepasselijke SD-normen. Ze kunnen worden uitgerust met een schrijfbeveiliging om abusievelijk wissen te voorkomen. SDHC-kaarten hebben hetzelfde fysieke formaat als SD-kaarten, maar kunnen niet worden gebruikt in SD-hostapparaten die niet voldoen aan versie 2.0 van de SDA-specificaties.


Product specificaties

ProductbeschrijvingVerbatim - flashgeheugenkaart - 32 GB - SDHC
ProducttypeFlashgeheugenkaart
ModelSDHC-geheugenkaart
Opslagcapaciteit32 GB
SnelheidklasseClass 10

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!