Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
Canon imageFORMULA ScanFront 330 - documentscanner

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Canon imageFORMULA ScanFront 330 - documentscanner

Item#: 300073089  |  Model#:  8683B003

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 1.358,00 Excl. BTW
Prijs: € 1.643,18 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
De ScanFront 330 biedt veelzijdige tijdbesparende opties voor het verzenden van bestanden die een efficiënte verwerking van scans mogelijk maken, zoals scannen naar mappen binnen het netwerk, e-mail, FTP, fax, printer en USB-geheugen. Gebruikers kunnen scan-taken instellen waarmee de scan met één opdracht naar meerdere bestemmingen wordt verzonden. De "e-mail-me"-functie stelt gebruikers in staat documenten snel naar hun eigen e-mailadres te scannen en de "ad-hoc fax"-functie maakt het mogelijk de scan te verzenden naar een faxnummer dat tijdens het scannen wordt ingevoerd.
De productieve imageFORMULA ScanFront 330 is voorzien van een geavanceerde invoermechanisme dat de betrouwbaarheid bij het invoeren en scheiden van pagina's verhoogt wanneer batches met verschillende documenten worden gescand. Dankzij de vlakke papierbaan is de scanner in staat uiteenlopende documenten te scannen: van dun papier tot dik karton, ID-kaarten en zelfs documenten van A3-formaat (bij gebruik van de Folio-modus) en originelen met een lengte van maximaal één meter. Daarnaast is de scanner uitgerust met een ultrasone sensor voor de detectie van dubbele invoer, zodat documenten altijd volledig worden gescand. De imageFORMULA ScanFront 330 beschikt over een reeks geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder beveiligde toegang, bedieningsbeperking voor gebruikers en het versleutelen van documenten met wachtwoordbeveiliging. De scanner ondersteunt ook LDAP over SSL-communicatie. Hierbij worden tussen de LDAP-client en de LDAP-server te verzenden gegevens versleuteld. Hiermee wordt een krachtig beveiligingskenmerk aan de scanner toegevoegd.


Productkenmerken

 • Stijlvol, compact ontwerp
 • Snel en betrouwbaar scannen
 • Gebruiksvriendelijke bediening met gepersonaliseerde taakknoppen
 • Verlaagde IT-kosten met beheer op afstand en netwerkintegratie
 • Geavanceerde beveiligingsfuncties
 • Eenvoudig in te stellen met netwerk-SDK


Productgegevens

 • Snel en betrouwbaar scannen
  Met de compacte ScanFront 330 kunt u werkprocessen stroomlijnen en kosten terugdringen dankzij productieve scansnelheden tot 30 ppm. Gebruikers kunnen documenten snel versturen naar verschillende bestemmingen in het netwerk, ook naar meerdere bestemmingen tegelijk. Met een geavanceerde invoerrolmechanisme en een recht papiertraject kunnen gebruikers op een betrouwbare manier diverse documentsoorten van verschillende dikten scannen, zoals kaarten, documenten van 1 meter lang, documenten in A3-formaat (in foliomodus) en gebosseleerde kaarten.
 • Gebruiksvriendelijke bediening
  Gebruikers ervaren het scannen met de ScanFront 330 doorgaans als eenvoudig en handig. Met het intuïtieve 8,4 inch HD-touchscreen en de instelbare taakknoppen kunnen gebruikers snel en accuraat bestanden versturen naar verschillende locaties: e-mailadressen, netwerkmappen, FTP, USB-sticks, faxapparaten en printers. De scanner is voorzien van handige tijdbesparende functies, waaronder een functie waarmee gebruikers documenten snel naar hun eigen e-mailadres kunnen sturen en waarmee ze ad-hoc kunnen faxen als er faxbestemmingsgegevens kunnen worden ingevoerd bij het scannen.
 • Eenvoudig beheer op afstand
  De ScanFront 330 bespaart IT-kosten en is eenvoudig in te stellen en te beheren. Er is geen extra hardware of software vereist voor het toevoegen van een scanner aan het netwerk; de scanner kan worden gebruikt zonder dat er serversoftware hoeft te worden geïnstalleerd. IT-beheerders kunnen op afstand apparaten updaten, reservekopieën ervan maken en deze herstellen via een eenvoudige webbrowser of gelijktijdig met de ScanFront-beheertool.
 • Naadloze integratie
  De integratie in zakelijke toepassingen gaat naadloos. Metadata-indexbestanden (in CSV- of XML-indeling) kunnen worden overgedragen bij elke scan; deze informatie kan ook worden gebruikt voor het benoemen van afbeeldingsbestanden, zodat classificering in de back-officesystemen eenvoudiger verloopt. SDK's zijn ook beschikbaar voor ontwikkelaars, waaronder een netwerkversie waarmee de ScanFront-software kan worden uitgevoerd via een aparte netwerk-/cloudserver. Dit biedt ontwikkelaars en IT-afdelingen meer integratie-oplossingen voor het zelf ontwikkelen van geïntegreerde oplossingen, afgesteld op hun eigen zakelijke toepassingen.
 • Robuuste beveiliging
  De ScanFront 330 beschikt over een aantal zeer goede en geavanceerde beveiligingskenmerken waarmee gebruikers volledige controle hebben over toegang, beheer en informatiedistributie. Een van deze kenmerken is het vereiste aanmelden op het toestel met gebruikersnaam en wachtwoord; na een periode van inactiviteit wordt er automatisch afgemeld. Er kunnen centraal gebruikersspecifieke beperkingen worden opgelegd en de gebruikersactiviteit kan centraal worden gecontroleerd. Documenten kunnen beveiligd worden verstuurd door middel van PDF-codering en wachtwoordvergrendeling voor beveiligd weergeven, bewerken en printen.


In de doos

 • Canon imageFORMULA ScanFront 330
 • Stuurprogramma's & hulpprogramma's, Canon ScanFront Administration Tool, Canon ScanFront Extended Service, Canon ScanFront Software Development Kit


Product specificaties

ProductbeschrijvingCanon imageFORMULA ScanFront 330 - documentscanner
Type apparaatDocumentscanner - bureaumodel
InterfacetypeUSB 2.0, LAN
ScanonderdeeltypeCMOS / CIS
LichtbronRGB LED-array
Max. ondersteund mediaformaat216 x 1000 mm
IngangstypeKleur
Grijsschaal/Kleurdiepte (Extern)8-bit (256 grijswaarden) / 24-bit (16,7 miljoen kleuren)
Optische resolutie600 dpi x 600 dpi
Max. snelheid voor scannen document30 ppm (mono) / 25 ppm (kleur)
Max. documentgrootte216 mm x 1000 mm
Automatisch dubbelzijdig scannenJa
Ondersteund mediatypeGewoon papier
Type media-invoerAutomatisch
Opslagcapaciteit voor documenten50 vellen
Schakelcyclus3000 scans per dag
Stroom120/230 V wisselstroom (50/60 Hz)
Afmetingen (BxDxH)31 cm x 16.1 cm x 21.5 cm
Gewicht3.6 kg
MilieunormenENERGY STAR Gekwalificeerd

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!

Andere klanten bekeken