Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
Epson TM-H 6000IV, USB, WLAN, cutter, zwart Multi-station printer, direct thermisch, mediabreedte (max): 80 mm, snelheid(max): 300 mm/sec., USB, WLAN, afsnijdmechanisme, ESC/POS, incl.: voeding, apart bestellen, interface kabel, kleur: zwart

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Epson TM-H 6000IV, USB, WLAN, cutter, zwart Multi-station printer, direct thermisch, mediabreedte (max): 80 mm, snelheid(max): 300 mm/sec., USB, WLAN, afsnijdmechanisme, ESC/POS, incl.: voeding, apart bestellen, interface kabel, kleur: zwart

Item#: 300219000  |  Model#:  C31CB25906WR

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 651,00 Excl. BTW
Prijs: € 787,71 Incl. BTW
Productinformatie
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
Epson TM-H 6000IV, USB, WLAN, cutter, zwart Multi-station printer, direct thermisch, mediabreedte (max): 80 mm, snelheid(max): 300 mm/sec., USB, WLAN, afsnijdmechanisme, ESC/POS, incl.: voeding

We versnellen de overgang naar de cloud omdat dit kosten bespaart en een gecentraliseerd systeem mogelijk maakt. Dit model bestaat uit een TM-H6000IV-printer met een ingebouwde controller, die probleemloos met randapparatuur en webservers voor verkooppunten verbindt. De printer heeft een tweede station dat wordt gebruikt voor het schrijven van cheques en het afdrukken van overige documenten zoals facturen. Het station kan facturen uitdraaien met een snelheid van 300 mm per seconde.

Stroomlijn de werking
De TM-H6000IV-DT is onderdeel van onze TM-Intelligent-reeks, die sturend is voor de ontwikkeling van systemen die geschikt zijn voor internet. De vormgeving integreert de aankoopbewijs-, cheques-, factuur- en aanbevelingenprinter, MICR-lezer, een krachtige Atom-processor, 4 Gb intern geheugen en 500 Gb harde schijf in één enkele behuizing. 

Bespaar kosten
De printer is ontwikkeld om te voldoen aan de groeiende eisen van de detailhandel voor mobiele verkooppunten en cloudverbinding. De TM-H6000IV-DT kan POS-toepassingen direct besturen of uitvoeren zonder dat er een pc nodig is. Dit vermindert onderhoudskosten en klanten hoeven niet langer extra hardware aan te schaffen, wat energie- en kostenbesparend is.

Betrouwbaar met volledige flexibiliteit

Er kunnen gegevens naar een externe server worden verstuurd, wat ideaal is voor klanten met traditionele toepassingen die extra diensten willen toevoegen aan het verkooppunt met minimale onderbrekingen. Windows, Linux en webtoepassingen worden ondersteund. Dankzij de Epson's e-POS1-technologie kan met dit model verkooppuntapparatuur worden bediend zoals klantendisplays, kassaladen, scanners en kaartlezers. 

Stijlvol ontwerp
De printer is beschikbaar in zwart en het eigentijdse en stijlvolle uiterlijk draagt bij aan het imago van de winkel. Het alles-in-één-ontwerp is ideaal voor omgevingen met beperkte balieruimte.

KEY FEATURES
  • Intelligente multifunctionele POS-printer: Met connectiviteit voor cloud en mobiele apparaten
  • Epson's e-POS-technologie: Levert bediening van verkooppuntapparatuur
  • Stroomlijn de werking: Integreert een aankoopbewijsprinter en afdrukstation voor extra documenten zoals cheques of facturen
  • Een investering voor de toekomst: Ondersteunt de meeste eerdere versies van Windows- en Linux-toepassingen
  • Milieuvriendelijk: Laag stroomverbruik en lage totale gebruikskosten

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!