Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
Epson LabelWorks LW-600P - etikettenmaker - monochroom - thermische overdracht

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Epson LabelWorks LW-600P - etikettenmaker - monochroom - thermische overdracht

Item#: 300174646  |  Model#:  C51CD69020

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 98,95 Excl. BTW
Prijs: € 119,73 Incl. BTW

Misco raadt aan

Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
Accessoires
Etiketmaker voor Smartphone en tablet
U kunt met de flexibele aansluitmogelijkheden vanaf uw computer afdrukken, of de gratis Epson iLabel-app downloaden om etiketten rechtstreeks vanuit uw iOS- of Android-apparaat te maken en af te drukken. U kunt dankzij de Bluetooth-aansluitmogelijkheden overal op afstand verbinding maken, zodat u geen netwerk nodig hebt en de etiketmaker met meerdere gebruikers delen.
Eenvoudig te gebruiken
Deze compacte en draagbare etiketmaker heeft een bedieningspaneel aan de voorzijde zodat de LW-600P gemakkelijk kan worden bediend. Drie bedieningsknoppen lichten op om te signaleren wanneer het apparaat is ingeschakeld, of het batterijniveau laag is en of uw Bluetooth-verbinding actief is. En de Epson iLabel-app is intuïtief, zodat het gemakkelijk is om professionele etiketten te maken.
Snel en hoogwaardig afdrukken
Dankzij de afdrukkwaliteit van 180 dpi zijn etiketten scherp en helder. De LW-600P biedt ook afdruksnelheden tot maximaal 15 mm/sec.
Geld besparen op etiketten
De LW-600P wordt geleverd met één tape van negen meter voor zwarte tekst op een witte achtergrond, zodat u onmiddellijk kunt beginnen. Door de grote verscheidenheid van beschikbare tapes (zoals de nieuwe tapes van Epson die oplichten in het donker, reflecteren of opstrijkbaar zijn) kunt u altijd de meest geschikte tape voor een taak vinden. De LW-600P drukt af op verschillende breedten tot maximaal 24 mm.
Stroomvoorziening door batterijen en netaansluiting
Het apparaat wordt geleverd met een wisselstroomadapter of kan worden gebruikt met zes AA-batterijen, zodat u altijd elektriciteit hebt wanneer dat nodig is.


Productkenmerken

 • Meerdere gebruikers kunnen afdrukken
 • Hoge afdruksnelheid tot maximaal 15 mm/sec
 • Drukt etiketbreedten tot maximaal 24 mm af
 • Afdrukken met USB en PC
 • Lange tapes


Productgegevens

 • Uw kantoor ordenen
  De draadloze LW-600P laat u gepersonaliseerde en mooie etiketten snel en gemakkelijk afdrukken, en is zeer geschikt voor kantoorgebruik. Het apparaat is flexibel en compact. U kunt het delen middels de Bluetooth-aansluitmogelijkheden.
 • Geef alles een naam
  Met behulp van de LW-600P kunt u aan alles een naam geven, zoals aan archiefmappen, rapporten, kabels of andere kantoorhulpmiddelen. De LW-600P is de kleinste, lichtste en meest flexibele beschikbare 24 mm-kantooretiketmaker, kan draadloos werken in het kantoor en kan worden gedeeld door collega's middels Bluetooth. Met een smartphone-app voor zowel iOS- als Android-apparaten en tientallen aangepaste etiketten en tapes waaruit u kunt kiezen, is het maken van etiketten nog nooit zo gemakkelijk, flexibel en plezierig geweest. Begin onmiddellijk met de inbegrepen tape van negen meter.
 • Overal op kantoor etiketten afdrukken met de Epson iLabel-app
  De LW-600P werkt met de gratis iLabel-app van Epson om het maken van etiketten nog gemakkelijker te maken. De Epson iLabel-app is beschikbaar als een gratis download voor zowel Android als iOS op smartphones en tablets, en laat u tekst invoeren en allerlei ontwerpen maken voordat u afdrukt. De eenvoudigste modus is louter gericht op gemakkelijke tekstinvoer, zodat hetgeen u ziet op het scherm van de smartphone nauwkeurig overeenkomt met hetgeen op het etiket wordt afgedrukt. Epson iLabel verheft uw slimme apparaat naar nieuwe niveaus met handschriftherkenning door het aanraakscherm en zelfs steminvoer middels de microfoon. Zelfs de camera speelt een rol: u kunt met Epson iLabel uw eigen foto's aan etiketten toevoegen. Als u niet zeker weet of uw creatie het gewenste effect heeft, dan kunt u deze per e-mail met een collega delen. U kunt dit alles doen vanuit één uiterst slimme app voor iOS- en Android-apparaten.
 • Van één mobiel apparaat naar een ander
  U kunt uw collega's niet alleen vertellen over de LW-600P: u kunt het apparaat ook met hen delen. De compacte grootte en de ingebouwde automatische snijder maken de LW-600P tot een draagbare alles-in-één-etiketmaker, en er is nog meer. Gebruik deze professionele etiketmaker met Bluetooth om draadloos te werken, waardoor het apparaat tegelijkertijd door meerdere gebruikers kan worden gebruikt. Het heeft zelfs voor grote groepen voldoende flexibiliteit en kracht. Er is geen netwerk vereist (de LW-600P maakt een eigen netwerk met een bereik tot maximaal 10 m), zodat u niet afhankelijk bent van een draadloze router. Blijf overal in uw kantoor productief: wanneer u terugkomt bij uw bureau heeft de LW-600P uw creaties afgedrukt. Met de LW-600P zult u nooit een gebrek hebben aan mooie etiketten.
 • Etiketten onderweg
  De LW-600P is met reden de kleinste en lichtste 24 mm-desktopetiketprinter. Hoewel het apparaat wordt geleverd met een wisselstroomadapter voor gebruik bij een desktop-pc, kan de LW-600P gemakkelijk worden verplaatst in het kantoor (of daarbuiten) door zes AA-batterijen te gebruiken. De LW-600P heeft altijd elektriciteit wanneer u het nodig hebt, waardoor het zeer bruikbaar is als reserveapparaat of voor werken op afstand.
 • Uw creaties verbeteren met de software Epson Label Editor
  Ontwerp uw eigen etiketten met de software Epson Label Editor. Als u volledige controle en bijkomende opties voor het maken van etiketten wenst, dan kunt u de LW-600P eenvoudig op een computer of laptop aansluiten. De gebruiksvriendelijke software Epson Label Editor (meegeleverd met de LW-600P) werkt zowel met Windows- als Mac-computers en heeft vele personaliseringsopties. Maak en orden uw eigen ontwerpen en roep ze opnieuw op, kies uit een enorme verscheidenheid van lettertypen en tekens, en selecteer het meest geschikte sjabloon uit tientallen opmerkelijke ontwerpen. Verscheidene mooie teksteffecten die een professionele indruk kunnen geven, kaders, tabellen, stijlen, opties voor streepjes codes en randen, zijn gemaakt in Epson Label Editor, waarin gegevens vanuit XLS-, XLSX-, TEXT- en CSV-bestanden kunnen worden geïmporteerd. Dit draagt eraan bij dat de LW-600P een veelzijdige etiketmaker is. Maar er is meer: Epson stelt een ontwikkelaarskit ter beschikking zodat personeel de LW-600P kan integreren in een bestaand IT-netwerk.
 • Vele soorten tapes
  Vind de meest geschikte tape voor uw taak. De LW-600P drukt af op verscheidene breedten tot maximaal 24 mm, en wordt geleverd met één tape van negen meter lang en 9 mm breed voor zwarte tekst op een witte achtergrond zodat u snel kunt beginnen. Dat zou voldoende moeten zijn voor basisgebruik, maar als u etiketten zoekt voor een bijzonder doel dan kunt u de oplossing in LabelWorks vinden: neem nu de eerste veiligheidstapes die in het donker oplichten en maximaal acht uur in donkere omgevingen, zoals trappenhuizen en nooduitgangen, gelezen kunnen worden. Er zijn ook andere nieuwe tapes, zoals een reflecterende tape voor plaatsen met weinig licht en scannen van streepjescodes op grote afstanden. LabelWorks bevat ook een opstrijktape voor het bevestigen van naamkaartjes aan kleding: zeer geschikt voor gezondheidszorg-, catering- en onderhoudsectoren. Afzonderlijke stoffen of beschermende bedekking zijn niet nodig, ze kunnen rechtstreeks op kleding worden opgestreken.
 • Resistente en duurzame tapes
  Vind een tape die voldoende sterk is voor een taak met de LabelWorks-reeks van Epson. Hoewel alle LabelWorks-tapes water-, hitte- en koudebestendig zijn, blijven de hittebestendige veiligheidstapes van Epson zelfs bij maximaal 225 graden Celsius kleven. Deze tapes zijn zeer geschikt voor gevaarlijke omgevingen zoals fabrieken en magazijnen en uiterst geschikt voor het etiketteren van bezittingen.
 • Winstmarges
  Met kleine marges op de rechter- en linkerzijde van etiketten, bespaart de LW-600P u geld. Marges kunnen worden verkleind tot slechts 1 mm aan iedere zijde, waardoor u meer van de tape gebruikt.
 • Etiketten: onmiddellijk
  De LW-600P drukt af met een afdrukkwaliteit van 180 dpi bij snelheden tot maximaal 15 mm/sec, zodat u snel heldere en scherpe etiketten verkrijgt.


In de doos

 • Tape: 1 x 9 m
 • Voeding
 • Drivers en hulpprogramma's (CD)
 • Epson-labeleditor (cd-rom)
 • Installatie / veiligheidsinstructies
 • Hoofdapparaat
 • Stroomkabel
 • Lijst verbruiksmateriaal
 • USB-kabel
 • Gebruiksaanwijzing (CD)
 • Garantiedocumenten


Product specificaties

ProductbeschrijvingEpson LabelWorks LW-600P - etikettenmaker - monochroom - thermische overdracht
PrintertypeEtikettenmaker - thermische overdracht - monochroom
ModelDraagbaar
Gewicht440 g
Max mediaformaatRol (2,4 cm)
AfdruksnelheidTot 15 mm/sec
Max. resolutie (z-w)180 dpi
InterfaceUSB, Bluetooth
StreepjescodesCode 39, UCC/EAN-128, GS1 DataBar, QR-code, EAN/JAN-8, EAN/JAN-13, UPC-A, UPC-E, Code 128, PDF417, Data Matrix, ITF
MediatypeEtiketten
Stijlen & effectenVet, cursief en vet, cursief met outline, cursief met schaduw, normaal, verticaal, schaduw, Spiegel, onderstreept, cursief met contour en schaduw, doorgehaald
NetwerkgebruikPrinterserver
BatterijVereist 6 x AA-type
SysteemvereistenMicrosoft Windows XP, Apple MacOS X 10.6 of hoger, Microsoft Windows Vista (32/64 bits), Microsoft Windows 7 (32/64 bits), Windows 8 (32/64 bits), Android 2.3 of later, Apple iOS 5.0 of later, Apple iOS 6.0 of later
Afmetingen (BxDxH)5.4 cm x 13.2 cm x 14.6 cm

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!

Andere klanten bekeken