Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
TP-LINK TL-WA860RE - Wi-Fi signaalversterker

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

TP-LINK TL-WA860RE - Wi-Fi signaalversterker

Item#: 300172269  |  Model#:  TL-WA860RE

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 19,95 Excl. BTW
Prijs: € 24,14 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
De TL-WA860RE van TP-LINK is bedoeld om op een gemakkelijke manier het dekkingsgebied te vergroten en de signaalsterkte te verbeteren van een bestaand draadloos netwerk, om "dode zones" te elimineren. Dankzij de draadloos N snelheid van 300 Mbps, Range Extender toets, het miniatuur formaat en wandmontage ontwerp is het uitbreiden van een draadloos netwerk nog nooit zo eenvoudig geweest. Het geïntegreerde stopcontact zorgt dat er een netspanning aansluiting voor andere apparaten beschikbaar blijft. Bovendien kan de TL-WA860RE via zijn ethernet-aansluiting als draadloos adapter worden gebruikt, om van een bekabeld apparaat een draadloos apparaat te maken.


Productkenmerken

 • Range Extender versterkt draadloos signaal probleemloos naar voorheen onbereikbare of moeilijk te bekabelen plaatsen
 • Door miniatuur formaat en wandmontage vormgeving zeer eenvoudig in te zetten en te verplaatsen
 • Geïntegreerd stopcontact zorgt dat er geen stopcontact verloren gaat
 • Twee vaste externe antennes geven uitstekende dekking en betrouwbaarheid van WiFi
 • Eenvoudig draadloos dekking uitbreiden met een druk op de Range Extender toets


Productgegevens

 • 300 Mbps range extender
  De TL-WA860RE is bedoeld om op een gemakkelijke manier het dekkingsgebied te vergroten en de signaalsterkte te verbeteren van een bestaand draadloos netwerk, om "dode zones" te elimineren, gebruikers te helpen bij het in stand houden van een bestaand draadloos netwerk en aanzienlijk uitbreiden van de dekking van dat netwerk. Met zijn draadloos 802.11n snelheid van 300 Mbps is hij zeer geschikt voor soepele HD video, muziek streamen en online gaming.
 • Flexibel in te zetten
  Door het miniatuur formaat en de wandmontage vormgeving is het apparaat zeer eenvoudig in te zetten en te verplaatsen. Bovendien onthoudt de profielfunctie van de TL-WA860RE eerder gekoppelde draadloze netwerken, zodat het apparaat niet hoeft te worden gereset als de gekoppelde router wordt gewisseld.
 • Extra stopcontact voor andere apparaten
  Dankzij het geïntegreerde stopcontact maakt de TL-WA860RE het u bijzonder gemakkelijk. Via het geïntegreerde stopcontact kunnen andere apparaten of bijvoorbeeld een stekkerblok op de adapter worden aangesloten, zoals op een normaal stopcontact. Hierdoor gaat er geen stopcontact verloren wanneer de TL-WA860RE aangesloten is.
 • Plug and Play
  Zonder nieuwe kabels en binnen het bereik van hun bestaande draadloze netwerk kunnen gebruikers de draadloos dekking eenvoudig uitbreiden met een druk op de WPS toets van hun router, gevolgd door de Range Extender toets op de TL-WA860RE of andersom.
 • Superieur bereik
  Dankzij de 2 vaste externe antennes, gecombineerd met antenne techniek van hogere kwaliteit, kunt u genieten van een uitstekende draadloos dekking en betrouwbaarheid, ongeacht waar in huis u verbinding maakt.
 • Ethernet brug
  Via zijn ethernet-aansluiting kan de TL-WA860RE als draadloos adapter fungeren, waarop bekabelde apparaten zoals Blu-ray spelers, game consoles, DVR's en Internet TV's kunnen worden aangesloten. Tegelijkertijd kan het apparaat ook het draadloze netwerk delen.
 • Slim indicatielampje
  Het slimme indicatielampje kan helpen bij het bepalen van de juiste plaats voor de range extender, zodat met de TL-WA860RE het grootst mogelijke bereik en beste prestaties van het netwerk worden verkregen.


In de doos

 • TP-Link TL-WA860RE
 • Netwerkkabel


Product specificaties

ProductbeschrijvingTP-LINK TL-WA860RE - Wi-Fi signaalversterker
Type apparaatWi-Fi signaalversterker
FormfactorExtern
Protocol voor gegevenskoppelingEthernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Frequentieband2.4 GHz
Benodigd besturingssysteemUNIX, Novell NetWare, Microsoft Windows 98 Second Edition, Linux, Microsoft Windows NT, Windows 8, Microsoft Windows 2000/XP/Vista/7/8
Afmetingen (BxDxH)11 cm x 6.58 cm x 7.52 cm
Garantie van de fabrikant3 jaar garantie

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!