Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
TP-LINK TL-WA850RE 300Mbps Universal Wireless N Range Extender (Wall Mount) - Wi-Fi signaalversterker

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

TP-LINK TL-WA850RE 300Mbps Universal Wireless N Range Extender (Wall Mount) - Wi-Fi signaalversterker

Item#: 1038840  |  Model#:  TL-WA850RE

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 16,95 Excl. BTW
Prijs: € 20,51 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
De TL-WA850RE van TP-LINK is bedoeld om eenvoudig het dekkingsgebied te vergroten en de signaalsterkte te verhogen van een bestaand draadloos netwerk en zo "dode zones" te elimineren. Dankzij de 300 Mbps draadloos N snelheid, Range Extender toets, miniatuur afmeting en wandmontage is het uitbreiden van een draadloos netwerk nog nooit zo eenvoudig geweest. Bovendien biedt de ethernet aansluiting op de TL-WA850RE de mogelijkheid een apparaat via een kabel aan te sluiten, zodat hij als draadloos adapter fungeert.


Productkenmerken

 • De Range Extender versterkt het draadloos signaal, zodat ook voorheen moeilijk bereikbare of aan te sluiten gedeelten probleemloos worden bereikt
 • Dankzij de miniatuur afmetingen en wandmontage is hij eenvoudig inzetbaar en gemakkelijk te (ver)plaatsen
 • Draadloos dekkingsgebied eenvoudig uit te breiden met een druk op de knop van de Range Extender
 • Via de ethernet aansluiting kan de Extender fungeren als draadloos adapter, om apparaten via een kabel aan te sluiten


Productgegevens

 • 300 Mbps Range Extender
  De TL-WA850RE is bedoeld om eenvoudig het dekkingsgebied te vergroten en de signaalsterkte te verhogen van een bestaand draadloos netwerk en zo "dode zones" te elimineren en het dekkingsgebied van een bestaand draadloos netwerk aanzienlijk uit te breiden. Met 300 Mbps draadloos 802.11n snelheid is hij ideaal voor vlekkeloze HD video, muziek streamen en online games.
 • Flexibel inzetbaar
  Dankzij de miniatuur afmetingen en wandmontage is hij eenvoudig inzetbaar en gemakkelijk te (ver)plaatsen. Bovendien onthoudt de profielfunctie van de TL-WA850RE eerder verbonden draadloze netwerken, zodat het apparaat niet hoeft te worden gereset als de aangesloten router wordt veranderd.
 • Plug and Play
  Zonder nieuwe kabels te leggen kan de gebruiker binnen het bereik van zijn bestaande draadloze netwerk de draadloos dekking eenvoudig uitbreiden, met een druk op de WPS toets van de router, gevolgd door de Range Extender toets op de TL-WA850RE, of andersom. Door de verbindtoets nogmaals in te drukken, wordt snel een beveiligde verbinding met client-apparaten tot stand gebracht.
 • Ethernet brug
  Via de ethernet aansluiting van de TL-WA850RE kan de Extender als draadloos adapter fungeren, waarop een apparaat zoals een Blu-ray speler, gaming console, DVR of Internet TV met behulp van een kabel kan worden aangesloten. Tegelijkertijd kan het apparaat ook het draadloze netwerk delen.
 • Slimme indicatielampjes
  De huidige signaalsterkte die de TL-WA850RE van de bestaande router ontvangt, wordt door 5 indicatielampjes aangegeven. Dit kan helpen om de beste plaats voor de Range Extender te bepalen, zodat de TL-WA850RE het grootst mogelijke bereik en de beste netwerkprestaties kan bereiken.
 • Universele compatibiliteit
  De TL-WA850RE werkt naadloos samen met alle 802.11 b/g/n apparaten. Hij is ook geschikt voor het Windows 8 besturingssysteem.


In de doos

 • TP-Link TL-WA850RE 300Mbps Universal Wireless N Range Extender (Wall Mount)
 • Netwerkkabel


Product specificaties

ProductbeschrijvingTP-LINK TL-WA850RE 300Mbps Universal Wireless N Range Extender (Wall Mount) - Wi-Fi signaalversterker
Type apparaatWi-Fi signaalversterker
FormfactorExtern
LokalisatieEuropa
Protocol voor gegevenskoppelingEthernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Frequentieband2.4 GHz
Benodigd besturingssysteemUNIX, Novell NetWare, Microsoft Windows 98 Second Edition, Linux, Microsoft Windows NT, Microsoft Windows 2000/XP/Vista/7, Windows 8
Afmetingen (BxDxH)11 cm x 6.58 cm x 7.52 cm

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!