Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
TP-LINK TL-WA830RE 300Mbps Wireless N Range Extender - draadloze netwerkuitbreider - IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

TP-LINK TL-WA830RE 300Mbps Wireless N Range Extender - draadloze netwerkuitbreider - IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n

Item#: 999246  |  Model#:  TL-WA830RE

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 22,95 Excl. BTW
Prijs: € 27,77 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
De TL-WA830RE 300 Mbps Wireless N Range Extender van TP-LINK is bedoeld om het dekkingsgebied te vergroten en de signaalsterkte te verhogen van een bestaand draadloos netwerk en zo "dode zones" te elimineren. Gecombineerd met de topklasse Wireless N technologieën, superieure beveiliging en brede compatibiliteit is de TL-WA830RE een veilige hoge-snelheid oplossing. Hiermee houdt u een bestaand draadloos netwerk ongewijzigd en wordt het bereik van het netwerk aanzienlijk vergroot. Dit biedt de vrijheid om overal ononderbroken van het Internet gebruik te maken, bijvoorbeeld in grotere gebieden zoals huizen, hotels of kleine kantoren, zonder dat u over het bereik hoeft in te zitten.


Productkenmerken

 • Wireless N - snelheid en bereik
 • Ongelofelijke uitbreiding van draadloos
 • Verbinden met één toets
 • Volledig compatibel met 802.11b/g/n apparaten
 • WPA / WPA2 versleuteling - geavanceerde beveiliging
 • Eenvoudig in te stellen


Productgegevens

 • Wireless N - snelheid en bereik
  Met behulp van de geavanceerde IEEE 802.11n MIMO (Multi Input Multi Output) technologie werkt de TL-WA830RE tegelijkertijd via twee antennes met Tx en Rx om storingen en signaalverzwakking te voorkomen, die kunnen optreden over grotere afstanden of door fysieke obstakels in een klein kantoor of groot appartement. Dit resulteert in een ongelofelijke verbetering van de draadloos kwaliteit, zelfs in een gebouw van staal en beton. Bovendien kunt u eenvoudig verbinden met het draadloze netwerk over grotere afstanden, waar dat met oudere 11g producten niet lukt!
 • Ongelofelijke uitbreiding van draadloos
  De TL-WA830RE is ingesteld om "Range Extender" als standaard draadloos modus te selecteren. Hij werkt dan als een "doorgeefstation" en geeft het draadloze signaal foutloos door over grotere afstanden die eerder buiten het dekkingsgebied van het bestaande draadloze netwerk lagen. Dankzij de toonaangevende Wireless N technologie kan hij obstakels omzeilen en de totale signaalkwaliteit van het netwerk verbeteren. Zo krijgt u dezelfde betrouwbare netwerkverbinding als met een bekabeld netwerk. De TL-WA830RE kan bovendien ook nog in de conventionele AP modus werken, waarbij hij contact maakt met het Internet via een ADSL-/kabelmodem en het draadloze en bekabelde netwerk aan elkaar koppelt.
 • Verbinden met één toets
  De TL-WA830RE heeft een Range Extender toets, waarmee de gebruiker zowel met een beveiligd als een niet-beveiligd draadloos netwerk kan verbinden, door de Range Extender toets simpelweg ca. 5 seconden ingedrukt te houden. Met name het verbinden met een niet-beveiligd netwerk is een fluitje van een cent. U hoeft alleen maar de toets een paar seconden ingedrukt te houden. Dat is alles!
 • Volledig compatibel met 802.11b/g/n apparaten
  De TP-LINK Wireless N Range Extender TL-WA830RE is volledig compatibel met alle IEEE 802.11b/g/n apparaten, zoals routers, gateways, access points en adapters. Bovendien bereikt hij niet alleen maximale prestaties met 802.11n producten, maar behaalt hij ook de volle capaciteit wanneer hij verbindt met 802.11b/g producten. Daarom kunt u al uw bestaande netwerkapparaten blijven gebruiken, zonder vervangingskosten, en uw draadloze netwerk upgraden naar Wireless N.
 • WPA / WPA2 versleuteling - geavanceerde beveiliging
  Wat betreft de beveiliging van Wi-Fi verbindingen is de WEP versleuteling niet meer het sterkste en veiligste systeem om bedreigingen van buitenaf tegen te houden. De TL-WA830RE biedt de WPA/WPA2 versleuteling (zowel persoonlijk als zakelijk), een product van de Wi-Fi Alliance industriegroep, dat het draadloze netwerk uitstekend beschermt tegen bedreigingen van buitenaf.
 • Eenvoudig in te stellen
  Behalve met de Range Extender toets wordt het apparaat ook geleverd met de Easy Setup Assistant op de Resource CD, die u stapsgewijs begeleidt bij het proces. Deze helpt u bij het instellen van het draadloze netwerk en de beveiligingsconfiguratie, wat bijzonder prettig is voor de gebruikers, met name beginners.


Product specificaties

ProductbeschrijvingTP-LINK TL-WA830RE 300Mbps Wireless N Range Extender - draadloze netwerkuitbreider - IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Type apparaatDraadloze netwerkuitbreider
ModelExtern
Bekabelingstype10Base-T, 100Base-TX
Gegevensoverdrachtsnelheid300 Mbps
Frequentieband2.4 GHz
Protocol voor gegevenskoppelingIEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
SysteemvereistenUNIX, Apple MacOS, Novell NetWare, Linux, Microsoft Windows 98SE/2000/NT/ME/XP/Vista/7
Afmetingen (BxDxH)17.4 cm x 12 cm x 2.9 cm

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!

Andere klanten bekeken