Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
D-Link AirPremier DAP-2695 - draadloze-toegangspunt

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

D-Link AirPremier DAP-2695 - draadloze-toegangspunt

Item#: 300087446  |  Model#:  DAP-2695

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 220,00 Excl. BTW
Prijs: € 266,20 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
Het DAP-2695 Wireless AC1750 Simultaneous Dual-Band PoE Access Point is speciaal ontworpen voor de bedrijfsomgevingen van kleine tot middelgrote ondernemingen en biedt veilige en eenvoudig beheerbare dualband draadloze LAN-opties voor netwerkbeheerders. Het maakt gebruik van de ongekende snelheid van Wireless AC.
De DAP-2695 levert betrouwbare, snelle draadloze overdrachtssnelheden met behulp van de 802.11ac-standaard met maximale draadloze signaalsnelheden van 450 Mbps via de 2,4-GHz band en 1300 Mbps via de 5 GHz-band. In combinatie met de ondersteuning voor de Wi-Fi Multimedia (WMM) Quality of Service-functie is het een ideaal toegangspunt voor audio, video en stemtoepassingen. Verder biedt de DAP-2695 ondersteuning voor taakverdeling om maximale prestaties te waarborgen door het maximale aantal gebruikers per toegangspunt te beperken.
Dankzij de meerdere bedieningsmodi kan DAP-2695 worden gebruikt als Access Point, WDS met Access Point, WDS Bridge of Wireless Client.


Productkenmerken

 • Wireless AC-technologie
 • Een reeks bedieningsmodi
 • Flexibele simultane dualband-technologie met bandbreedte-aansturing die automatisch gebruik maakt van de minder druk bezette 5 GHz-frequentie
 • Functies voor netwerkbeveiliging en toegangscontrole, en draadloze segmentatie


Productgegevens

 • Supersnelle Wireless AC-prestaties
  De DAP-2695 levert betrouwbare, snelle draadloze overdrachtssnelheden met behulp van de 802.11ac-standaard met maximale draadloze signaalsnelheden van 450 Mbps via de 2,4-GHz band en 1300 Mbps via de 5 GHz-band. In combinatie met de ondersteuning voor de Wi-Fi Multimedia (WMM) Quality of Service-functie is het een ideaal toegangspunt voor audio, video en stemtoepassingen. Als QoS is ingeschakeld, kan de DAP-2695 automatisch prioriteit geven aan bepaald netwerkverkeer op basis van het niveau van interactieve streaming, zoals HD-films of VoIP. De QoS-functie kan worden aangepast via de webinterface van DAP-2695. In een vervolgkeuzelijst kunnen aangepaste prioriteitsregels geselecteerd worden. Verder biedt de DAP-2695 ondersteuning voor taakverdeling om maximale prestaties te waarborgen door het maximale aantal gebruikers per toegangspunt te beperken.
 • Functie voor veelzijdige toegangspunten
  Dankzij de DAP-2695 zijn netwerkbeheerders in staat een uiterst flexibel, beheerbaar en bijzonder krachtig simultaan dualband-draadloos-netwerk te creëren. Alle zes de antennes van de DAP-2695 zijn afneembaar en bieden een optimale draadloze dekking voor zowel de 2,4 GHz-band (802.11b, 802.11g en 802.11n) als de 5 GHz-band (802.11a, 802.11n en 802.11ac). De DAP-2695 is gehuld in een metalen chassis die geschikt is voor plenum-ruimten en voldoet aan strenge brandcodes voor plaatsing in luchtdoorgangen. Voor geavanceerde apparaten beschikt de DAP-2695 over geïntegreerde ondersteuning voor 802,3at Power over Ethernet (PoE). Hierdoor kan het apparaat in ruimtes worden geïnstalleerd waar geen stopcontacten voorhanden zijn.
 • Beveiliging
  Om een veilig draadloos netwerk te kunnen garanderen, ondersteunt de DAP-2695 zowel Personal als Enterprise versies van WPA en WPA2 (802.11i), met ondersteuning voor RADIUS server backend en een ingebouwde interne RADIUS-server waardoor gebruikers hun accounts in het apparaat zelf kunnen aanmaken. Dit toegangspunt beschikt ook over MAC-adresfiltering, draadloze LAN-segmentatie, de functie "SSID-broadcast uitschakelen", rogue AP-detectie en een draadloze broadcast-scheduler om uw draadloze netwerk nog meer te beschermen. De DAP-2695 biedt ondersteuning voor maximaal acht VLAN's per band, waardoor meerdere SSID's kunnen worden geïmplementeerd om gebruikers op het netwerk nog meer te segmenteren. Verder beschikt de DAP-2695 over een isolatiemechanisme voor draadloze clients, waardoor directe client-to-client-communicatie wordt beperkt. Tot slot biedt de DAP-2695 ondersteuning voor Network Access Protection (NAP), een functie van Windows Server 2008, waarmee netwerkbeheerders meerdere niveaus van netwerktoegang kunnen definiëren op basis van afzonderlijke clientbehoeften.
 • Meerdere bedieningsmodi
  Om het rendement op de investering te maximaliseren, kan de DAP-2695 worden geconfigureerd om de netwerkprestaties te optimaliseren op basis van één van de bedieningsmodi: Access Point, Wireless Distribution System (WDS) with Access Point, WDS/Bridge (No AP Broadcasting), en Wireless Client. Met ondersteuning voor WDS kunnen netwerkbeheerders meerdere DAP-2695's instellen en ze met elkaar verbinden, terwijl ze ook netwerktoegang bieden aan afzonderlijke clients. De DAP-2695 biedt ook geavanceerde functies, zoals taakverdeling en redundantie, voor feilloze draadloze connectiviteit.
 • Netwerkbeheer met meerdere beheeropties
  Netwerkbeheerders hebben meerdere beheeropties voor de DAP-2695, waaronder web (HTTP), Secure Socket Layer (SSL), wat voor een veilige verbinding met het internet zorgt, Secure Shell (SSH), wat voor een veilig kanaal tussen lokale en remote computers zorgt, en Telnet. Voor geavanceerd netwerkbeheer kunnen beheerders gebruik maken van D-Link AP Manager II, of van de beheermodule D-View SNMP. Hiermee kunnen ze meerdere toegangspunten vanaf één locatie configureren en beheren. Netwerkbeheerders hebben dankzij de AP Manager II en D-View-software bovendien de mogelijkheid om regelmatig onderhoudscontroles op afstand uit te voeren, waardoor ze er niet steeds personeel op af hoeven te sturen om de werking van het apparaat te controleren.


Product specificaties

ProductbeschrijvingD-Link AirPremier DAP-2695 - draadloze-toegangspunt
Type apparaatDraadloze-toegangspunt
FormfactorExtern - binnenshuis
Protocol voor gegevenskoppelingIEEE 802.11b, IEEE 802.11a, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac (concept)
Frequentieband2.4 GHz, 5 GHz
Ondersteund Power Over Ethernet (PoE)PoE+
Afmetingen (BxDxH)19 cm x 19.88 cm x 3.65 cm
Gewicht1.14 kg

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!

Andere klanten bekeken