Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
Fujitsu fi-6770 - documentscanner

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Fujitsu fi-6770 - documentscanner

Item#: 300095296  |  Model#:  PA03576-B161

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 6.476,00 Excl. BTW
Prijs: € 7.835,96 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
Afdelingen zoals in de openbare sector of grote bedrijven die productieve scanners voor batches zoeken kunnen dit doel bereiken met de FUJITSU Image Scanner fi-6770. Deze scanner biedt een hoge verwerkingssnelheid en een keur aan geautomatiseerde routines, waarmee meer documenten in een kortere tijd kunnen worden verwerkt. Hierdoor wordt de efficiëntie in alle fasen van de documentbeheerworkflow verbeterd. De bewezen papierverwerkingstechnologie en geavanceerde scanintelligentie van Fujitsu bieden gezamenlijk deze rendabele oplossing voor het scannen van documenten. Ze zorgen ervoor dat personeel zich zo min mogelijk met de verwerking van documenten hoeven te bemoeien, zodat ze hun handen vrij hebben voor taken die echt belangrijk voor hun missie zijn.


Productkenmerken

 • Snelheid, gemak en zekerheid
 • Gemengde batches regelen
 • Continu scannen zonder toezicht
 • Klein en ergonomisch
 • Papierverwerking en beeldverbeteringssoftware met het oog op efficiëntie
 • Beheer vanaf één locatie
 • USB- en SCSI-interfaces, uitgebreide compatibiliteit


Productgegevens

 • Snelheid, gemak en zekerheid
  De fi-6770 voldoet aan alle wensen in multitaskomgevingen. De hoge afbeeldingskwaliteit, de snelle doorvoer, een uitzonderlijke gebruikerservaring en betrouwbare papierverwerking zorgen voor optimale prestaties bij archief- en documentbeheerroutines. De scanner biedt hoge scansnelheden tot wel 90 pagina's per minuut (ppm) of 180 afbeeldingen per minuut (ipm) bij 200 dpi voor workflows of archivering conform de regelgeving. U kunt resoluties tot 600 dpi selecteren voor gespecialiseerde behoeften.
 • Gemengde batches regelen
  Wanneer er gemengde batches van documenten met verschillende kwaliteiten, gewichten en formaten worden gedetecteerd, worden de intuïtieve mogelijkheden en rechte papierbanen van deze scanner uit de fi-serie ondersteund door de automatische documentinvoer voor 200 vel. Aangezien documenten vanaf de onderkant van de papierstapel worden ingevoerd, kan de gebruiker continu papier invoeren terwijl de scanner in bedrijf is. Gespecialiseerde documenten zoals medische elektrocardiogrammen of afdrukken van medische apparatuur kunnen ook worden verwerkt (maximaal 3 m lang). Met behulp van de ingebouwde flatbed kunnen ingebonden rapporten, boeken en kwetsbare documenten worden gescand.
 • Continu scannen zonder toezicht
  De scanner is standaard voorzien van ultrasone detectie van dubbele invoer. Als de sensoren detecteren dat papier dubbel wordt ingevoerd, wordt hierdoor het scanproces vroegtijdig gestopt. Dit helpt onbedoeld verlies van informatie in de gescande resultaten te voorkomen, voordat er schade aan het document kan optreden. Er kan meer geavanceerde intelligentie worden gebruikt. Zo kunt u instellen dat de sensoren bijlagen zoals plaketiketten of items met een bijgevoegde foto helpen identificeren en negeren, om verstoring van het scanproces te voorkomen.
 • Klein en ergonomisch
  Eventueel ruimtegebruik is dankzij de designfuncties geen punt voor de fi-6770. Het apparaat heeft een automatische documentinvoer die 180 graden kan draaien en horizontaal kan worden bewogen, zodat deze in tal van standen voor links- of rechtshandige gebruikers en voor scangemak kan worden geplaatst. De bedieningspanelen voor de gebruiker kunnen aan elke zijde van de fi-6670 worden geplaatst, zodat dat de scannerfuncties altijd toegankelijk zijn. De scanner is tevens opmerkelijk compact en indrukwekkend krachtig voor hun lichte gewicht.
 • Papierverwerking en beeldverbeteringssoftware met het oog op efficiëntie
  De fi-6770 is uniek wat zijn papierbaan betreft: die is 100% recht! Door deze rechte functionaliteit hebben documenten en gebruikers niet langer te kampen met onnodige stress. Het apparaat is voorzien van krachtige software om scan- en documentbeheerbewerkingen te automatiseren. Het PaperStream IP (TWAIN & ISIS)-stuurprogramma produceert geoptimaliseerde beeldgegevens zonder de scannerinstellingen voor verschillende documenttypen te hoeven aanpassen. PaperStream Capture is een toepassing voor het scannen van afbeeldingen waarmee operatoren afbeeldingen van uitzonderlijke kwaliteit kunnen maken. Het stelt ze in staat afbeeldingen direct in de normale workflow van de gebruiker te importeren. Om de persoonlijke productiviteit te verbeteren kunnen afzonderlijke gebruikers met ScanSnap Manager voor de fi-serie snel ad hoc-scantaken uitvoeren en documenten naar Microsoft Office-toepassingen en Microsoft SharePoint overbrengen.
 • Beheer vanaf één locatie
  Met de Scanner Central Admin-software kunt u de scanners van Fujitsu vanaf één locatie in het wereldwijde systeem beheren en onderhouden. Zo beperkt u de tijd dat de scanner niet kan worden gebruikt.
 • Interfaces en compatibiliteit
  Via het geïntegreerde bedieningspaneel en LED-scherm ziet u in één oogopslag de instellingen, de bedrijfsstatus en andere informatie. De fi-6770 kan via USB- en SCSI-interfaces worden bediend, zodat er directe controle via TWAIN- en ISIS-stuurprogramma's mogelijk is.


In de doos

 • Fujitsu fi-6770
 • ScanSnap Manager, Scanner Central Admin, Software Operation Panel, PaperStream IP, PaperStream Capture


Product specificaties

ProductbeschrijvingFujitsu fi-6770 - documentscanner
Type apparaatDocumentscanner - bureaumodel
InterfacetypeUSB 2.0, SCSI
ScanonderdeeltypeCCD
Max. ondersteund mediaformaatANSI B (Ledger) (279 x 432 mm)
IngangstypeKleur
Grijsschaal/Kleurdiepte10-bit grijswaarden
Grijsschaal/Kleurdiepte (Extern)8-bit (256 grijswaarden) / 24-bit (16,7 miljoen kleuren)
Optische resolutie600 dpi x 600 dpi
Max. snelheid voor scannen document90 ppm (mono) / 90 ppm (kleur)
Max. documentgrootte279 mm x 432 mm
Automatisch dubbelzijdig scannenJa
Ondersteund mediatypeGewoon papier
Type media-invoerAutomatisch
Opslagcapaciteit voor documenten200 vellen
Schakelcyclus15000 scans per dag
Stroom120/230 V wisselstroom (50/60 Hz)
Afmetingen (BxDxH)50 cm x 69 cm x 34.3 cm
Gewicht35 kg
MilieunormenENERGY STAR Gekwalificeerd

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!