Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
Terug
D-Link Draadloze N Router Acces Point PoE

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

D-Link Draadloze N Router Acces Point PoE

Item#: 880771  |  Model#:  DAP-2553-880771

Momenteel geen
voorraad, bel of mail voor
de actuele status. Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 110,95 Excl. BTW
Prijs: € 134,25 Incl. BTW
Productinformatie
Foto/video gallerij
Productvragen

Het D-Link DAP-2553 AirPremier N Dualband PoE Access Point is een oplossing voor bedrijven die een Wireless N DualBand LAN willen opzetten. Dit toestel staat administrators toe om een uiterst beheerbaar, robuust en veilig netwerk uit te rollen.
De DAP-2553 verzekert u van een betrouwbare Wireless N verbinding met snelheden tot 300 Mbps in zowel de 2,4 Ghz als de 5 Ghz frequentieband. Voor installaties waar geen stopcontacten beschikbaar zijn, is het toestel voorzien van een geïntegreerde 802.3af PoE poort. Hiermee is flexibiliteit en eenvoudige installatie verzekerd.
De ondersteuning van the Wi-Fi Multimedia Quality of Service maakt van de DAP-2553 een ideale oplossing voor audio, video en voice applicaties. Daarenboven ondersteunt het toestel load balancing om hoge volumes verkeer te optimaliseren.
De AP-2553 kan geconfigureerd worden in eender welk van zijn verschillende operationele modi: Access Point, Wireless Distribution System (WDS) met Access Point, WDS/Bridge (geen AP Broadcasting) en Wireless Client. Door gebruik te maken van WDS-support kan u meerdere toestellen in een gebouw plaatsen en ze configureren om met elkaar te bridgen, terwijl ze tegelijk netwerktoegang geven voor individuele clients.
Netwerk administrators kunnen de settings van alle toestellen beheren via de webgebaseerde tool (HTTP), Secure Sockets Layer (SSL), Secure Shell (SSH) of via TelNet. D-Links AP Manager of D-Vieuw SNPv3 kunnen ook gebruikt worden voor het configureren en beheren van meerdere Access Points van één enkele locatie. Dit maakt het mogelijk om regelmatig onderhoudscontroles uit te voeren zonder dat het nodig is mensen ter plaatse te sturen voor fysieke testen om te controleren of het toestel correct werkt.

ProductbeschrijvingD-Link DAP-2553 Wireless N Dual Band Gigabit Access Point w/ PoE - draadloze-toegangspunt
Type apparaatDraadloze-toegangspunt
Type bijvoegselExtern
Protocol voor gegevenskoppelingIEEE 802.11b, IEEE 802.11a, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n (draft)
Protocol voor beheer op afstandSNMP, Telnet, HTTP
VoorzieningenVLAN-ondersteuning, MAC adresfiltering, ondersteuning draadloos distributiesysteem (Wireless Distribution System (WDS)), Wi-Fi Multimedia (WMM) ondersteuning, Quality of Service (QoS)
Ondersteund Power Over Ethernet (PoE)Ja

Wees de eerste en stel een vraag!