Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
StarTech.com 1-poorts RS232 serieel-over-IP Ethernet-converter / apparaatserver - aluminium - apparaatserver

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

StarTech.com 1-poorts RS232 serieel-over-IP Ethernet-converter / apparaatserver - aluminium - apparaatserver

Item#: 300091790  |  Model#:  NETRS2321P

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 118,95 Excl. BTW
Prijs: € 143,93 Incl. BTW

Misco raadt aan

Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
Accessoires
De NETRS2321P 1-poorts serieel-naar-Ethernet-converter is een effectieve serieel-over-IP-oplossing waarmee u een RS-232 serieel apparaat op een LAN kunt aansluiten en kunt configureren en op afstand beheren. De RS-232-naar-Ethernet-converter is ontworpen om naadloos te werken samen met uw geïntegreerde seriële poorten, waardoor u met externe RS-232-apparaten kunt communiceren als ze direct waren aangesloten. De adapter biedt een veelzijdige op een browser gebaseerde of via de Virtual Com-poort uitgevoerde softwareconfiguratiezodatu uw apparaatprecies aan uw applicatie kunt aanpassen. De adapter biedt ook Telnet-configuratie op afstand en ondersteunt IP-, HTTP-, ICMP-, DHCP-, ARP-, TCP- en UDP-protocollen, en een baudsnelheid tot 460,8 Kbps. Met de stevige aluminiumbehuizing en op een DIN-rail of de wand te monteren steunen is deze seriële apparaatserver een duurzame op afstand te bedienen seriële interface voor industriële automatisering, beveiliging, verkooppunten (PoS) en vele andere toepassingen.
Deze 1-poorts seriële apparaatserver is een effectieve serieel-over-IP-oplossing waarmee u verbinding kunt maken met een RS-232 serieel apparaat via een lokaal netwerk (LAN) en dit kunt configureren en op afstand kunt beheren.
De veelzijdige apparaatserver is ontworpen om naadloos te werken met uw geïntegreerde seriële poorten, en biedt hogere baudsnelheden dan vele andere apparaatservers (tot 460,8 Kbps). De apparaatserver biedt de hulpmiddelen die u nodig hebt om op afstand te communiceren met RS-232 apparaten, alsof deze direct zouden zijn aangesloten.
Deze apparaatserver biedt een veelzijdige browser gebaseerde of virtuele com port software configuratie, zodat u uw apparaat geheel naar eigen wens aan uw applicatie kunt aanpassen. Daarnaast communiceert de software direct met de apparaatserver, zodat deze in Virtual Machine (VM) omgevingen kan worden gebruikt, als meerdere VM's dezelfde hardwareset gebruiken.
De apparaatserver biedt ook Telnet-configuratie op afstand en ondersteunt IP-, HTTP-, ICMP-, DHCP-, ARP-, TCP- en UDP-protocollen.
Met een stevige aluminiumbehuizing en op een DIN-rail of oppervlak te monteren steunen is deze seriële apparaatserver een duurzame, op afstand te bedienen seriële interface voor industriële automatisering, beveiliging, verkooppunten (PoS) en vele andere toepassingen.


Productkenmerken

  • Robuuste aluminiumbehuizing biedt betrouwbare prestaties
  • Hoge 460,8 Kbps baudsnelheid
  • Monteer op een oppervlak of op een DIN-rail, met een geïntegreerde montagesteun en meegeleverde DIN-railklemmen
  • Toegang tot een serieel apparaat vanaf elke plaats binnen een op IP gebaseerde verbinding
  • Monteerbaar op een DIN-rail of op de wand met de meegeleverde montagesteunen
  • Geschikt voor ruwe omgevingen met een robuuste, aluminiumbehuizing


Product specificaties

ProductbeschrijvingStarTech.com 1-poorts RS232 serieel-over-IP Ethernet-converter / apparaatserver - aluminium - apparaatserver
Type apparaatApparaatserver
FormfactorMonteerbaar op DIN-rails
LokalisatieNoord-Amerika, Verenigd Koninkrijk, Europa
Protocol voor gegevenskoppelingEthernet, Fast Ethernet, RS-232
Benodigd besturingssysteemMicrosoft Windows 2000, Microsoft Windows Server 2008 R2, Microsoft Windows Vista (32/64 bits), Microsoft Windows 7 (32/64 bits), Microsoft Windows XP (32-/64-bits), Microsoft Windows Server 2003 (32-/64-bits), Windows 8 (32/64 bits), Windows 10 (32/64 bits)
StroomAC 100/230 V
Afmetingen (BxDxH)5.3 cm x 8.1 cm x 2.3 cm
Gewicht295 g
Garantie van de fabrikant2 jaar garantie

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!

Andere klanten bekeken