Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
StarTech.com KVM console naar laptop USB 2.0 draagbare Crash cart adapter met bestandsoverdracht & video-opname - KVM-schakelaar - 1 poorten

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

StarTech.com KVM console naar laptop USB 2.0 draagbare Crash cart adapter met bestandsoverdracht & video-opname - KVM-schakelaar - 1 poorten

Item#: 300173193  |  Model#:  NOTECONS02

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 438,00 Excl. BTW
Prijs: € 529,98 Incl. BTW

Misco raadt aan

Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
Accessoires
Dankzij de NOTECONS02 draagbare USB Crashkaartadapter kunt u uw laptop in een draagbare console voor rekservers, PC's, pinautomaten, kiosken e.d. veranderen, met lokale bestandsoverdracht.
Maak in een paar seconden verbinding. De crashkaartadapter biedt geïntegreerde VGA- en USB-kabels voor aansluiting op de server en wordt geleverd met een USB-kabel voor aansluiting op uw laptop.
Los problemen met uw apparaten sneller op met een flexibele software-interface waarmee u bestanden van uw laptop naar de server kunt overbrengen, screenshots kunt maken en het beeldscherm op vol scherm of op een kleiner formaat kunt instellen, en dit zonder ooit schuifbalken te hoeven gebruiken.
Voor deze USB crashkaartadapter hoeft er geen software op de server te worden geïnstalleerd. De adapter kan op iedere PC of apparaat met een VGA- en USB-poort worden aangesloten voor besturing op BIOS-niveau.
De laptop crashkaartadapter wordt gevoed via de USB-aansluiting op de server en heeft daardoor geen AC-uitgang nodig. Zo gaat de batterijvoeding van uw laptop/netbook langer mee.
Met draagbaarheid voor de mobiele beheerder of reparateur in gedachten beschikt deze adapter in zakformaat over een robuust ontwerp dat gemakkelijk in uw laptoptas past en geen extra acessoires behoeft om te kunnen worden aangesloten.
Dankzij deze draagbare crashkaart kunt u met enkel een laptop met een headless apparaat verbinding maken en hoeft u geen grote, vreemde, traditionale crashkaart mee te sleuren om problemen op te lossen en uw systemen te onderhouden.
Met de NOTECONS02 draagbare USB crash cart adapter kunt u uw laptop in een draagbare console voor rackservers, pc's, pinautomaten, kiosken e.d. veranderen, nu met lokale bestandsoverdracht en video-opname geïntegreerd in de software. Sluit gewoon de crash cart adapter aan op uw laptop met de meegeleverde USB-kabel, en sluit dan de geïntegreerde USB- en VGA-kabels aan op uw server voor directe BIOS-bediening.
Maak in een paar seconden verbinding. De crash cart adapter biedt geïntegreerde VGA- en USB-kabels voor aansluiting op de server en wordt geleverd met een USB-kabel voor aansluiting op uw laptop.
Los problemen met uw apparaten sneller op met een flexibele software-interface waarmee u bestanden van uw laptop naar de server kunt overbrengen, video's kunt opnemen voor archief- en opleidingsdoeleinden, screenshots kunt maken en het beeldscherm op vol scherm of op een kleiner formaat kunt instellen, en dit zonder ooit schuifbalken te hoeven gebruiken.
Voor deze USB crash cart adapter hoeft er geen software op de server te worden geïnstalleerd. De adapter kan op iedere PC of apparaat met een VGA- en USB-poort worden aangesloten voor besturing op BIOS-niveau.
De laptop crash cart adapter wordt gevoed via de USB-aansluiting op de server en heeft daardoor geen AC-uitgang nodig. Zo gaat de batterijvoeding van uw laptop/netbook langer mee.
Met draagbaarheid voor de mobiele beheerder of technicus in gedachten beschikt deze adapter in zakformaat over een robuust ontwerp dat gemakkelijk in uw laptoptas past en geen extra accessoires behoeft om te kunnen worden aangesloten.
Dankzij deze draagbare crash cart kunt u met enkel een laptop verbinding maken met een apparaat zonder scherm en hoeft u geen grote, traditionale crash cart mee te nemen om problemen op te lossen en uw systemen te onderhouden.


In de doos

  • StarTech.com KVM console naar laptop USB 2.0 draagbare Crash cart adapter met bestandsoverdracht & video-opname
  • USB hostkabel - 38.5 cm
  • USB-kabel - 1.8 m
  • VGA-kabel - 7.6 cm


Product specificaties

ProductbeschrijvingStarTech.com KVM console naar laptop USB 2.0 draagbare Crash cart adapter met bestandsoverdracht & video-opname - KVM-schakelaar - 1 poorten
Type apparaatKVM-schakelaar - 1 poorten - USB
SubtypeKVM
Poorten1 x KVM port(s)
Aantal KVM-gebruikers1 lokale gebruiker
VoorzieningenFirmware die kan worden opgewaardeerd
Afmetingen (BxDxH)7.4 cm x 11.5 cm x 1.5 cm
Gewicht170 g
KleurZwart
SysteemvereistenApple MacOS X 10.x, Linux 2.6.x of hoger, Microsoft Windows Server 2008 R2, Microsoft Windows Vista / 2000 / XP, Microsoft Windows Vista (32/64 bits), Microsoft Windows 7 (32/64 bits), Microsoft Windows XP (32-/64-bits), Microsoft Windows Server 2012, Windows 8 (32/64 bits), Windows 10 (32/64 bits)
Garantie van de fabrikant2 jaar garantie
Gebundelde diensten2 jaar garantie

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!

Andere klanten bekeken