Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
StarTech.com Mini DisplayPort naar HDMI 4K-converter – mDP 1.2 naar HDMI actieve adapter voor mDP UltraBook/laptop – 4K @ 30 Hz videoconverter - wit

StarTech.com Mini DisplayPort naar HDMI 4K-converter – mDP 1.2 naar HDMI actieve adapter voor mDP UltraBook/laptop – 4K @ 30 Hz videoconverter - wit

Item#: 300203404  |  Model#:  MDP2HD4KSW

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 34,35 Excl. BTW
Prijs: € 41,56 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Klantbeoordelingen
Productvragen
Met de MDP2HD4KSW Mini DisplayPort-naar-HDMI-adapter kunt een voor mDP geschikte computer zoals de MacBook Pro and MacBook Air, op een HDMI-scherm aansluiten. Deze adapter is compatibel met Mini DisplayPort 1.2 & HDMI 4K @ 30 Hz en ondersteunt daardoor videoresoluties tot Ultra HD (4K) en de bijbehorende digitale audio tot 7.1 kanaals surround sound.
Door de ondersteuning van Ultra HD (4K) zorgt de mDP-naar-HDMI-adapter ervoor dat u Mini DisplayPort naar HDMI kunt omzetten met behoud van een verbazingwekkende beeldkwaliteit van vier keer de resolutie van high-definition 1080p. De adapter is ook neerwaarts compatibel met vorige DisplayPort revisies 1.0/1.1 met ondersteuning van resoluties tot 1080p.
De Mini DisplayPort-naar-HDMI-adapter kan probleemloos met plug & play worden geïnstalleerd zonder dat software of stuuurprogramma's nodig zijn. Bovendien zorgt het compacte en lichte design voor maximale draagbaarheid.
Om de compatibiliteit met elke Mini DisplayPort-uitgang te garanderen, biedt de mDP-adapter een actieve conversie. Actieve videoconversie is vereist om 4K resoluties te behouden bij de conversie van Mini DisplayPort naar HDMI. Een actieve mDP-adapter is ook ideaal voor 1080p videoresoluties omdat hij compatibiliteit garandeert met grafische kaarten die niet geschikt zijn voor multi-mode DP++ signalen (bijv. ATI Eyefinity).
Ter ondersteuning van uw Mac is de HDMI-converter compatibel met Intel Thunderbolt apparaten die een DisplayPort-videosignaal verzenden.
Door het slanke, uniforme witte design past de MDP2HD4KSW perfect bij uw Mac.
Met de MDP2HD4KSW Mini DisplayPort naar HDMI-adapter kunt u een mDP-computer, zoals de MacBook Pro en MacBook Air, op een HDMI-scherm aansluiten. De adapter is compatibel met Mini DisplayPort 1.2 & HDMI 4K bij 30 Hz en ondersteunt daarom videoresoluties tot Ultra HD (4K) en de bijbehorende digitale audio tot 7.1 kanaals surround sound.
Door de ondersteuning van Ultra HD (4K) zorgt de mDP naar HDMI-adapter ervoor dat u Mini DisplayPort naar HDMI kunt omzetten met behoud van een verbazingwekkende beeldkwaliteit van vier keer de resolutie van high-definition 1080p. De adapter is ook neerwaarts compatibel met eerdere DisplayPort revisies 1.0/1.1 die resoluties tot 1080p ondersteunen.
De Mini DisplayPort naar HDMI-adapter kan probleemloos met plug & play worden geïnstalleerd zonder dat extra software of stuurprogramma's nodig zijn. Bovendien zorgt het compacte en lichtgewicht design voor maximale draagbaarheid.
Om de compatibiliteit met elke Mini DisplayPort-uitgang te garanderen, biedt de mDP-adapter een actieve conversie. Actieve videoconversie is vereist om 4K resoluties te behouden bij de conversie van Mini DisplayPort naar HDMI. Een actieve mDP-adapter is ook ideaal voor 1080p videoresoluties omdat de adapter compatibiliteit garandeert met grafische kaarten die niet geschikt zijn voor multi-mode DP++ signalen (bijv. ATI Eyefinity).
Ter ondersteuning van uw Mac is de HDMI-converter compatibel met Intel Thunderbolt apparaten die een DisplayPort-videosignaal verzenden.


Productkenmerken

  • Bereid u voor op de volgende generatie schermen, met ondersteuning van Ultra HD 4K video
  • Maximaliseer de compatibiliteit, met ondersteuning van DisplayPort revisies 1.2/1.1/1.0
  • Gemakkelijk mee te nemen als laptopaccessoire, dankzij het compacte design en omdat er geen externe voedingsadapter noodzakelijk is
  • Ondersteunt videoresoluties tot 4K
  • Voldoet aan alle DisplayPort 1.2 revisie-eisen
  • Ondersteunt HDMI 4K @ 30 Hz


In de doos

  • StarTech.com Mini DisplayPort naar HDMI 4K-converter - Mini DisplayPort 1.2 naar HDMI actieve adapter voor Mac Book Pro / Mac Book Air - 4K @ 30 Hz
  • Videoadapter - 15 cm


Product specificaties

ProductbeschrijvingStarTech.com Mini DisplayPort naar HDMI 4K-converter – mDP 1.2 naar HDMI actieve adapter voor mDP UltraBook/laptop – 4K @ 30 Hz videoconverter - wit
Type apparaatVideoconverter
Video InputDisplayPort
Max. resolutie4096 x 2160
Interfaces1 x DisplayPort-ingang - Mini DisplayPort ¦ 1 x HDMI-uitgang - 19 pins HDMI type A
Kleur bijvoegselWit
Garantie van de fabrikant2 jaar garantie
Ontworpen voorApple MacBook Air; MacBook Pro

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!