Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
StarTech.com 2U ventilerende uitschuifbaar rack lade met kabelbeheerarm & instelbare montagediepte - 56,7 kg - rackplank - 2U

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

StarTech.com 2U ventilerende uitschuifbaar rack lade met kabelbeheerarm & instelbare montagediepte - 56,7 kg - rackplank - 2U

Item#: 300176088  |  Model#:  UNISLDSHF19M

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 161,94 Excl. BTW
Prijs: € 195,95 Incl. BTW

Misco raadt aan

Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
Met het UNISLDSHF19M instelbare, uitschuifbare rack lade kunt u een lade met kabelbeheer toevoegen aan bijna elk serverrack of -kast met 4 stijlen. Dit TAA-conform product voldoet aan de eisen van de US Federal Trade Agreements Act (TAA), die federale aankopen in de USA volgens het GSA Schedule mogelijk maakt.
Dankzij de instelbare inbouwdiepte kan het schap gemakkelijk worden geïnstalleerd in serverkasten met een montagediepte van 702,2 mm tot 802,2 mm. Verder zijn de schuifrails voorzien van een vergrendelmechanisme om te voorkomen dat het schap te ver eruit schuift of in het rack terugschuift voordat het onderhoud is voltooid.
Dit uitschuifbaar rack met een draagvermogen van 56,7 kg heeft een geventileerde constructie van koudgewalst staal voor een grotere luchtstroom en duurzaamheid in uw serverruimte of bedrade kastinstallaties.
Om kabels gemakkelijk door uw rack te leiden, wordt een omkeerbare kabelbeheerarm meegeleverd die aan de achterkant van het schap kan worden bevestigd, plus een instelbare afschuining om uw apparatuur op de juiste plaats op het schap te houden.
Met het UNISLDSHF19M instelbare, uitschuifbare rekschap kunt u een geventileerde uitschuifbaar schap met kabelbeheer toevoegen aan bijna elk serverrek of -kast met 4 stijlen.
Dankzij de instelbare inbouwdiepte kan het schap gemakkelijk worden geïnstalleerd in serverkasten met een montagediepte van 702,2 mm tot 802,2mm. Verder zijn de schuifrails voorzien van een vergrendelmechanisme om te voorkomen dat het scherp te ver eruit schuift of in het rek terugschuift voordat het onderhoud is voltooid.
Dit uitschuifbaar rek met een draagvermogen van 56,7 kg heeft een geventileerde constructie van koudgewalst staal voor een grotere luchtstroom en duurzaamheid in uw serverruimte of bedrade kastinstallaties.
Om kabels gemakkelijk door uw rek te leiden, wordt een omkeerbare kabelbeheerarm meegeleverd die aan de achterkant van het schap kan worden bevestigd, plus een instelbare afschuining om uw apparatuur op de juiste plaats op het schap te houden.


Productkenmerken

  • Gemakkelijke toegang tot apparatuur met het eenvoudige schuif- en vergrendelmechanisme
  • Kan in bijna elk standaard rek met 4 stijlen worden gemonteerd dankzij de rails met instelbare montagediepte
  • Leid kabels netjes door uw rek met de meegeleverde kabelbeheerarm
  • Max. draagvermogen 56,7 kg
  • Instelbare montagediepte van 702,2 mm tot 802,2 mm
  • TAA compliant voor GSA Schedule aankopen


Product specificaties

ProductbeschrijvingStarTech.com 2U ventilerende uitschuifbaar rack lade met kabelbeheerarm & instelbare montagediepte - 56,7 kg - rackplank - 2U
ProducttypeRackplank
KleurZwart
Hoogte (rekeenheden)2U
ProductmateriaalStaal
Afmetingen (BxDxH)48.3 cm x 60.96 cm x 8.52 cm
VoorzieningenGlijden, geïntegreerd kabelbeheer, met ventilatieopening
Garantie van de fabrikant2 jaar garantie
Ontworpen voorP/N: 2636CABINET, 4POSTRACK12, 4POSTRACK12A, 4POSTRACK12U, 4POSTRACK25, 4POSTRACK25U, 4POSTRACK36, 4POSTRACK42, 4POSTRACKBK, 4POSTRACKHD, 7236CABINET, RK1236BKF, RK2236BKF, RK2536BKF, RK4236BK, RK4242BK

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!

Andere klanten bekeken