Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
APC Switched Rack PDU Zero U - voedingsverdeeleenheid

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

APC Switched Rack PDU Zero U - voedingsverdeeleenheid

Item#: 743848  |  Model#:  AP7950

Momenteel geen
voorraad, bel of mail voor
de actuele status. Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 948,00 Excl. BTW
Prijs: € 1.147,08 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
Switched Rack PDU's bieden geavanceerde belastingsbewaking in combinatie met voorzieningen voor het op afstand in- en uitschakelen van individuele stopcontacten, voor het in- en uitschakelen of uitstellen van de stroomvoorziening en het beheer van het gebruik van stopcontacten.
De geschakelde stroomverdeeleenheden (Power Distribution Units, PDU) van APC leggen de controle over de stroomverdeling in de handen van de IT-manager. Op afstand bediende stroomverdeling biedt aan/uit-functionaliteit voor het herstarten van vastgelopen apparaten en om het gebruik van verschillende aansluitingen te vermijden. Met power-sequencing kunnen de gebruikers de in- of uitschakelvolgorde van aangesloten apparatuur bepalen. Door een prioriteitsgebonden lastscheidingsfunctie wordt overbelasting van circuits vermeden en de beschikbaarheid van kritieke apparatuur verhoogd. Metingen leveren op afstand realtime-gegevens van aangesloten lasten. Specifieke alarmen waarschuwen voor mogelijke overbelastingen voor kritieke IT-fouten optreden.


Productkenmerken

 • Beeldscherm plaatselijke stroomsterktecontrole
 • Mogelijkheden extern beheer
 • Externe afzonderlijke stopcontactcontrole
 • Stroomvertragingen
 • Alarmdrempelwaarden


Productgegevens

 • Beeldscherm plaatselijke stroomsterktecontrole
  De totale stroomafname per stroomverdelingseenheid wordt op de eenheid getoond via een digitaal beeldscherm. Het lokale digitale beeldscherm helpt de installateurs overbelaste circuits te voorkomen door een zichtbaar waarschuwing te geven als de stroomafname dicht tegen de maximale ampèreafname van de strip zit.
 • Mogelijkheden extern beheer
  Complete netwerkbeheerinterfaces die zorgen voor op standaarden gebaseerd beheer via web, SNMP, en Telnet. Daardoor kunnen gebruikers toegang krijgen tot eenheden vanaf extern locaties, ze configureren en beheren om waardevolle tijd te sparen.
 • Externe afzonderlijke stopcontactcontrole
  Beheer op afstand stopcontacten zodat gebruikers stopcontacten uit kunnen zetten die niet in gebruik zijn (voorkomt overbelasting) of stroom kunnen recyclen naar vastgelopen apparatuur. (dat minimaliseert dure productieonderbreking en voorkomt reistijd naar de apparatuur)
 • Stroomvertragingen
  Daardoor kunnen gebruikers voor elk stopcontact de volgorde configureren waarop stroom wordt aan- of uitgezet. Deze helpt om een plotselinge stroomtoevloed te voorkomen bij het opstarten en dat kan overbelaste circuits en verminderde ladingen veroorzaken. Door de volgorde in te stellen kunnen gebruikers vooraf bepalen welk apparaat het eerst wordt aangezet zodat andere apparatuur die afhankelijk is van die eenheid juist zal functioneren.
 • Alarmdrempelwaarden
  Bepaal alarmdrempelwaarden om overbelasting van circuits te voorkomen. Netwerk en visuele waarschuwingssignalen brengen de gebruiker op de hoogte van mogelijke problemen.


In de doos

 • Cord Retention Bracket(s), Installation Guide, Rack Mounting Brackets, Toolless Mounting Kit, User Manual


Product specificaties

ProductbeschrijvingAPC Switched Rack PDU Zero U - voedingsverdeeleenheid
Type apparaatVoedingsverdeeleenheid - rack-uitvoering
Snoerlengte3.05 m
Gewicht4.3 kg
Input Voltage230 Volt wisselstroom V
Output Voltage230 Volt wisselstroom V
Invoerconnectors1 x voeding IEC 60320 C14
Uitgangsaansluitingen16 x voeding IEC 60320 C13
Afmetingen (BxDxH)5.6 cm x 4.4 cm x 124 cm
Garantie van de fabrikant2 jaar garantie
Ontworpen voorP/N: SMX3000RMHV2UNC, SU1400RMXLI3U-3EW, SU1400RMXLIB3U, SU2200RMI3U.1, SU2200RMXLI3U-3EW, SU3000RMXLI3U-3EW, SU5000RMI5U-3EW, SU5000RMXLI5U-3EW, SUA2200RMXLI3U, SUA3000I, SUA3000R2IX322, SUA3000RMI, SUA750IX38, SURT3000XLI/S, SURT3000XLI-BRZ, SURT3000XLI-GLD, SURT3000XLI-SLV, SURT3000XLI-TU

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!

Andere klanten bekeken