Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
APC Switched Rack PDU 2G Zero U - voedingsverdeeleenheid

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

APC Switched Rack PDU 2G Zero U - voedingsverdeeleenheid

Item#: 955233  |  Model#:  AP8959

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 708,00 Excl. BTW
Prijs: € 856,68 Incl. BTW

Misco raadt aan

Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
Accessoires
De Switched Rack PDU's (Power Distribution Units) van APC maken actieve bewaking en een geavanceerde regeling van de stroomtoevoer mogelijk die door de gebruiker kan worden aangepast. Regeling op afstand van de uitgangsspanning houdt ook in dat de stroomvoorziening in en uit kan worden geschakeld om apparatuur op afstand opnieuw op te starten en onbevoegd gebruik van afzonderlijke stopcontacten te beperken. Stroomsequentievertragingen geven gebruikers de mogelijkheid om te bepalen in welke volgorde de aangesloten apparatuur wordt opgestart of uitgeschakeld. Voorkomt overbelasting van het circuit tijdens herstel van de stroomvoorziening en verlengt de beschikbaarheidstijd van essentiële apparatuur door de spanningsverlaging te prioriteren. Stroommetingen maken realtime bewaking op afstand van aangesloten belastingen mogelijk. De Rack-PDU's met schakelfunctie omvatten echte controle van de stroomvoorziening, een temperatuur-/luchtvochtigheidssensorpoort, vergrendelde IEC-aansluitpunten en onopvallende stroomonderbrekers. Door de gebruiker gedefinieerde alarmen waarschuwen tegen potentiële overbelastingen van de circuits vóórdat IT-storingen optreden. Gebruikers krijgen toegang tot de Rack-PDU's met meetfunctie en kunnen deze configureren en regelen via beveiligde Web-, SNMP- of Telnet-interfaces, die worden aangevuld door de gecentraliseerde beheerdersplatforms van APC die InfraStruxure Central, Operations, Capacity Manager en Change Manager gebruiken.


Productkenmerken

 • Mogelijkheden voor netwerkbeheer
 • Externe afzonderlijke stopcontactcontrole
 • Stroomvertragingen
 • LED voor belastingindicatie
 • Integratie met StruxureWare Data Center Expert mogelijk
 • Monteerbaar in een rek
 • Enkelvoudige bron voor ingangsspanning
 • Breed scala ingangs- en uitgangsaansluitingen


Productgegevens

 • Mogelijkheden voor netwerkbeheer
  Volledige netwerkbeheerinterfaces maken op protocollen gebaseerd beheer mogelijk via Web, SNMP en Telnet. Staat gebruikers toe om toegang te verkrijgen tot eenheden, eenheden te configureren en te beheren vanaf locaties op afstand om kostbare tijd te besparen. De mogelijkheid om snel en gemakkelijk de firmware te upgraden via netwerkdownload naar geïnstalleerde eenheden voor toekomstige productverbeteringen wordt met deze functie geassocieerd.
 • Externe afzonderlijke stopcontactcontrole
  Beheer op afstand stopcontacten zodat gebruikers stopcontacten uit kunnen zetten die niet in gebruik zijn (voorkomt overbelasting) of stroom kunnen recyclen naar vastgelopen apparatuur (dat minimaliseert dure productieonderbreking en voorkomt reistijd naar de apparatuur).
 • Stroomvertragingen
  Daardoor kunnen gebruikers voor elk stopcontact de volgorde configureren waarop stroom wordt aan- of uitgezet. Deze helpt om een plotselinge stroomtoevloed te voorkomen bij het opstarten en dat kan overbelaste circuits en verminderde ladingen veroorzaken. Door de volgorde in te stellen kunnen gebruikers vooraf bepalen welk apparaat het eerst wordt aangezet zodat andere apparatuur die afhankelijk is van die eenheid juist zal functioneren.
 • LED voor belastingindicatie
  Indicatie van overbelasting en waarschuwingsomstandigheden gebaseerd op de door de gebruiker ingestelde alarmdrempels. Gebruikers waarschuwen voor mogelijke overbelasting van circuits.
 • Integratie met StruxureWare Data Center Expert mogelijk
  Schaalbaar management- en bewakingsplatform voor realtime-apparaatuurbewaking en onmiddellijk event-waarschuwingen.
 • Monteerbaar in een rek
  Eenheden die handig en gemakkelijk kunnen worden ingebouwd in 19"-racks of -kasten, en die slechts een U rekruimte innemen. Brengt de stroom naar waar hij het meest nodig is - naar het rek.
 • Enkelvoudige bron voor ingangsspanning
  Stroomtoevoer regelen met één snoer naar meerdere apparaten en zo apparatuur die in een rek is gemonteerd gemakkelijk van stroom voorzien. Tijd en geld besparen tijdens de installatie door één snoer en standaardaansluitingen te gebruiken.
 • Breed scala ingangs- en uitgangsaansluitingen
  De productfamilie bevat verschillende ingangen en uitgangen om spanning van 120V, 208V of 230V te verdelen naar verschillende contactpunten. Omdat er meerdere in- en uitgangen zijn, is aanpassing aan verschillende spanningsvereisten mogelijk. APC biedt eenheden die tot 5,7kW kunnen leveren met één snoer.


In de doos

 • Installation guide, Rack Mounting brackets, Safety guide, Serial configuration cable


Product specificaties

ProductbeschrijvingAPC Switched Rack PDU 2G Zero U - voedingsverdeeleenheid
Type apparaatVoedingsverdeeleenheid - rack-uitvoering
Gewicht5.7 kg
Input Voltage200/208/230 V wisselstroom V
Output Voltage200/208/230 V wisselstroom V
Invoerconnectors1 x voeding IEC 60320 C20
Uitgangsaansluitingen3 x voeding IEC 60320 C19 ¦ 21 x voeding IEC 60320 C13
NetwerkgebruikRS-232
Protocol voor beheer op afstandSNMP, Telnet, HTTP
Afmetingen (BxDxH)5.6 cm x 4.6 cm x 179 cm
Garantie van de fabrikant2 jaar garantie
Ontworpen voorP/N: AR3100, AR3150, SMX3000RMHV2UNC

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!

Andere klanten bekeken