Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
APC Metered-by-Outlet with Switching Rack PDU ZeroU 2G - voedingsverdeeleenheid - 3.3 kW

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

APC Metered-by-Outlet with Switching Rack PDU ZeroU 2G - voedingsverdeeleenheid - 3.3 kW

Item#: 300014652  |  Model#:  AP8659

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 1.182,00 Excl. BTW
Prijs: € 1.430,22 Incl. BTW

Misco raadt aan

Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
Accessoires
De geschakelde rek-PDU-units (Power Distribution Units) met meting per uitgang van APC maken een geavanceerde regeling van de stroomtoevoer en afzonderlijke uitgangsspanningsmetingen mogelijk die door de gebruiker kunnen worden aangepast. Externe regeling van de uitgangsspanning houdt ook in dat de stroomvoorziening kan worden in- en uitgeschakeld om geblokkeerde apparatuur op afstand opnieuw te starten en onbevoegd gebruik van afzonderlijke stopcontacten te voorkomen. Stroomsequentievertragingen geven gebruikers de mogelijkheid om te bepalen in welke volgorde de aangesloten apparatuur wordt gestart of uitgeschakeld. Voorkomt overbelasting van het circuit tijdens herstel van de stroomvoorziening en verlengt de beschikbaarheidstijd van essentiële apparatuur door de spanningsverlaging te prioriteren. Stroommetingen maken externe real-time bewaking van aangesloten belastingen mogelijk. De geschakelde rek-PDU-units beschikken over echte controle van de stroomvoorziening, een temperatuur-/luchtvochtigheidssensorpoort en vergrendelde IEC-aansluitpunten. Gebruikers krijgen toegang tot de rek-PDU-units met meetfunctie en kunnen deze configureren en regelen via beveiligde web-, SNMP- of Telnet-interfaces, die worden aangevuld door de gecentraliseerde beheerdersplatforms van APC die InfraStruxure Central, Operations, Capacity Manager en Change Manager gebruiken.


Productkenmerken

 • Meting-per-uitgang-functionaliteit
 • Mogelijkheden voor netwerkbeheer
 • Externe afzonderlijke stopcontactcontrole
 • Stroomvertragingen
 • Enkelvoudige bron voor ingangsspanning


Productgegevens

 • Meting-per-uitgang-functionaliteit
  Individuele meting van uitgangsspanningen levert een gedetailleerder beeld op van de stroomvoorziening naar de apparatuur in de behuizing. Kan ook stroomtrends voor componenten analyseren en capaciteitsplanning uitvoeren.
 • Mogelijkheden voor netwerkbeheer
  Volledige netwerkbeheerinterfaces maken op protocollen gebaseerd beheer mogelijk via Web, SNMP en Telnet. Staat gebruikers toe om toegang te verkrijgen tot eenheden, eenheden te configureren en te beheren vanaf locaties op afstand om kostbare tijd te besparen. De mogelijkheid om snel en gemakkelijk de firmware te upgraden via netwerkdownload naar geïnstalleerde eenheden voor toekomstige productverbeteringen wordt met deze functie geassocieerd.
 • Externe afzonderlijke stopcontactcontrole
  Beheer op afstand stopcontacten zodat gebruikers stopcontacten uit kunnen zetten die niet in gebruik zijn (voorkomt overbelasting) of stroom kunnen recyclen naar vastgelopen apparatuur (dat minimaliseert dure productieonderbreking en voorkomt reistijd naar de apparatuur).
 • Stroomvertragingen
  Daardoor kunnen gebruikers voor elk stopcontact de volgorde configureren waarop stroom wordt aan- of uitgezet. Deze helpt om een plotselinge stroomtoevloed te voorkomen bij het opstarten en dat kan overbelaste circuits en verminderde ladingen veroorzaken. Door de volgorde in te stellen kunnen gebruikers vooraf bepalen welk apparaat het eerst wordt aangezet zodat andere apparatuur die afhankelijk is van die eenheid juist zal functioneren.
 • Enkelvoudige bron voor ingangsspanning
  Stroomtoevoer regelen met één snoer naar meerdere apparaten en zo apparatuur die in een rek is gemonteerd gemakkelijk van stroom voorzien. Tijd en geld besparen tijdens de installatie door één snoer en standaardaansluitingen te gebruiken.


In de doos

 • CAN Port Terminator, Installation guide, Rack Mounting brackets, Safety guide, Serial configuration cable


Product specificaties

ProductbeschrijvingAPC Metered-by-Outlet with Switching Rack PDU ZeroU 2G - voedingsverdeeleenheid - 3.3 kW
Type apparaatVoedingsverdeeleenheid - rack-uitvoering
Grootte rack0U
Gewicht6.09 kg
Input Voltage200/208/230 V wisselstroom V
Output Voltage208 Volt wisselstroom V
Stroomcapaciteit3.3 kW
InvoerconnectorsVoeding IEC 60320 C20
Uitgangsaansluitingen21 x voeding IEC 60320 C13 ¦ 3 x voeding IEC 60320 C19
NetwerkgebruikEthernet 10/100
Protocol voor beheer op afstandSNMP, Telnet, HTTPS, SSH
Afmetingen (BxDxH)5.6 cm x 5.1 cm x 182.9 cm
Garantie van de fabrikant2 jaar garantie
Ontworpen voorP/N: AR3100, AR3150

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!

Andere klanten bekeken