Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
StarTech.com HDMI over IP-distributieset - 1080p - video/audio-uitbreider - Gigabit Ethernet, HDMI

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

StarTech.com HDMI over IP-distributieset - 1080p - video/audio-uitbreider - Gigabit Ethernet, HDMI

Item#: 300026948  |  Model#:  ST12MHDLAN

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 349,68 Excl. BTW
Prijs: € 423,11 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
Accessoires
Met de HDMI over IP-set kunt u een HDMI-signaal via uw netwerk verlengen. U kunt extra ontvangers (apart verkrijgbaar) gebruiken voor de verspreiding van het HDMI-signaal naar meerdere locaties en uw externe schermen combineren tot een videowand.
Bij een point-to-multipoint-configuratie kan de HDMI over IP-set worden aangesloten via een onbeheerde of beheerde gigabit LAN portal. U kunt een of meerdere bronnen (zenders) aansluiten op meerdere schermen (ontvangers) over IP, met behulp van een beheerde gigabit Ethernet switch (met IGMP). Voor nog meer schaalbaarheid kunt u tot 16 verschillende sets combineren.
Voor kleinschaligere applicaties kan de extenderset worden gebruikt als een point-to-point-video-extender. U kunt de zender- en ontvangerunits direct aansluiten via Cat5- of Cat6-kabels voor een kleinschalige 1:1 HDMI-signaalverlenging van max. 100 meter.
De HDMI-distributieset bevat gebruiksvriendelijke videobesturingssoftware waarmee u uw IP-videodistributie kunt beheren. De app kan gemakkelijk worden geïnstalleerd dankzij automatische hardwaredetectie en biedt u de mogelijkheid videoapparaten voor elk verder gelegen scherm te schakelen. U kunt ook intuïtief een videowand creëren en beheren voor een indrukwekkende digitale reclamepresentatie om de aandacht van uw publiek te krijgen.
De software is beschikbaar op iOS voor uw iPhone of iPad, Android voor uw smartphone of tablet en Google Chrome browser.
De HDMI-over-IP-extenderset bevat optionele montagemiddelen voor een nette installatie. Ideaal voor high-definition applicaties ondersteunt de extender 1080p videoresoluties en digitale stereoaudio. Omdat de extender ook is voorzien van een standaard generieke Cat5e of Cat6 Ethernet-kabel met RJ45 connectors, vervallen zowel de aanschafkosten als de aanleg van speciale kabels. De extender heeft ook een EDID-kopieerfunctie, die native resolutie en maximale compatibiliteit met uw scherm of projector garandeert voor een comfortabele plug & play-installatie.
De ST12MHDLAN HDMI -over-IP extenderset bevat zowel de zender als de ontvanger en biedt de mogelijkheid een HDMI-audio- en videosignaal over lange afstanden via een gigabit LAN Network te verlengen, of over kortere afstanden met een directe CAT5e/CAT6-kabelverbinding. Bij aansluiting via een gigabit LAN Network kan hetzelfde HDMI-signaal ook worden verlengd met aanvullende schermen door middel van ST12MHDLANRX ontvangerunits (apart verkrijgbaar), voor een punt-naar-multipunt-installatie.
Deze veelzijdige HDMI-extender biedt meerdere configuratieopties. Als een punt-naar-punt video-extender kunt u de zender- en ontvangerunits direct aansluiten via Cat5/Cat6-kabels voor een kleinschalige 1:1-verlenging van max. 100 meter. Een punt-naar-punt-configuratie kan ook worden bereikt bij aansluiting via een gigabit Ethernet netwerk.
Bij een punt-naar-multipunt-configuratie kunnen de ST12MHDLAN en ST12MHDLANRX (apart verkrijgbaar) worden aangesloten via een onbeheerd of beheerd gigabit LAN-portaal voor de gehele afstand van uw netwerk, waardoor u één bron (zender) over IP op meerdere schermen (ontvangers) kunt aansluiten. Bij gebruik van een beheerde gigabit Ethernet-switch (met IGMP) kunt u maximaal 100 schermen op een lokaal netwerk aansluiten. Voor nog meer schaalbaarheid kunnen max. 16 verschillende ST12MHDLAN zenderunits worden toegevoegd aan één netwerk (IGMP / beheerde netwerk-switch vereist) met in totaal maximaal 100 schermen.
De HDMI-over-IP-extenderset bevat optionele montagemiddelen voor een professionele en nette installatie. Omdat de extender ook is voorzien van een standaard generieke Cat5e/Cat6 Ethernet-kabel met RJ45 connectoren, vervallen zowel de aanschafkosten als de aanleg van speciale kabels.
De extender is ideaal voor high-definition applicaties en ondersteunt een videoresolutie van 1080p en digitaal stereogeluid en beschikt over ingebouwde EDID Copy, die een natieve resolutie en maximale compatibiliteit met uw scherm of projector garandeert, voor een gemakkelijke plug & play-installatie.
NB: Bij gebruik van meer dan 1 zender, of meer dan 4 ontvangers, wordt een IGMP / beheerde netwerk-switch aanbevolen voor optimale prestatie. Niet-beheerde netwerk-switches kunnen ook de prestatie van andere, op hetzelfde netwerk aangesloten apparaten verminderen.


Productkenmerken

  • Maximaliseer uw HDMI A/V-output over de gehele afstand van uw lokale netwerk
  • Voeg tegelijkertijd meer schermen toe met behulp van schaalbare/upgradbare ontvangers (apart verkrijgbaar)
  • Gemakkelijke punt-naar-punt- of punt-naar-multipunt-configuratie
  • Veelzijdige videodistributie met ondersteuning van grote presentaties op meerdere schermen, videoanden, videoschakeling en punt-naar-punt-verlenging
  • De gratis mobiele app vereenvoudigt de schakeling en besturing van videowanden (iOS / Android / Chrome browser)
  • Nette, professionele installatie dankzij de meegeleverde montagehardware


Product specificaties

ProductbeschrijvingStarTech.com HDMI over IP-distributieset - 1080p - video/audio-uitbreider - Gigabit Ethernet, HDMI
Type apparaatVideo/audio-uitbreider
ModelExtern
Gegevensoverdrachtsnelheid1 Gbps
Protocol voor gegevenskoppelingGigabit Ethernet, HDMI
Max. overdrachtsafstand100 m
Stroom120/230 V wisselstroom
Afmetingen (BxDxH)9.7 cm x 21.1 cm x 2.6 cm
Gewicht438 g
Garantie van de fabrikant2 jaar garantie

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!