Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
StarTech.com 10/100/1000 Mbit/s Gigabit 1-poort USB over IP apparaat server - apparaatserver

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

StarTech.com 10/100/1000 Mbit/s Gigabit 1-poort USB over IP apparaat server - apparaatserver

Item#: 984974  |  Model#:  USB1000IP

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 84,24 Excl. BTW
Prijs: € 101,93 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
Deze gigabit USB-over-IP apparaatserver is een eenvoudige en comfortabele manier voor het uitbreiden en delen van een USB-apparaat over lange afstanden, en is deze apparaatserver geschikt voor meerdere gebruikers die op uw netwerk zijn aangesloten. Bovendien ondersteunt de apparaatserver gigabit (1000 Mbps) snelheden, zodat uw aangesloten apparaten sneller werken dan traditionele 10/100 Mbps apparaatservers.
De veelzijdige apparaatserver wordt direct aangesloten op uw pc, of hij werkt met uw bestaande netwerkapparaten (bijvoorbeeld hubs, routers, switches), zodat hij eenvoudig in uw huidige netwerkinfrastructuur kan worden geïntegreerd. Deze apparaatserver is ideaal voor het aansluiten en delen van USB-apparaten (bijvoorbeeld kaartlezers, digitale camera's, webcams, printers en scanners) met meerdere netwerkgebruikers. Bovendien kunt u meerdere apparaatservers op hetzelfde netwerk gebruiken, waardoor u zelfs nog meer USB-randapparaten kunt aansluiten en delen.
Bij de USB-over-IP apparaatserver wordt op Windows gebaseerde software geleverd: een eenvoudige interface voor het aansluiten, bewaken en besturen van het aangesloten apparaat via uw lokale netwerk (LAN). Daarnaast communiceert de software direct met de apparaatserver, zodat hij in Virtual Machine (VM) omgevingen kan worden gebruikt, als meerdere VM's dezelfde hardwareset gebruiken.
Met de USB1000IP 10/100/1000 Mbit/s Gigabit 1-poort USB via IP Device Server kunt u een USB-apparaat verlengen over lange afstanden en delen met meerdere op uw Ethernet-netwerk aangesloten gebruikers.
Dit veelzijdige apparaat detecteert automatisch de snelheid van de Ethernet-verbinding en kan en verbinding leggen via een hub/schakelaar/router, of rechtstreeks met een PC, perfect voor het aansluiten en delen van apparaten als opslagmedia, kaartlezers, webcams, printers (inclusief multifunctionals), scanners of seriële adapters. In tegenstelling tot de langzamere 10/100-apparaten kunnen aangesloten USB 2.0-apparaten met gigabit-snelheden functioneren alsof ze lokaal zijn aangesloten.
De USB via IP Device Server wordt geleverd met eenvoudig te bedienen software voor het bekijken van de status en het leggen van een verbinding met een gedetecteerd apparaat, en beschikt over de mogelijkheid om automatisch te verbinden na een reboot.


Productkenmerken

  • Ondersteuning voor 10/100 Mbit/s of Gigabit-Ethernet voor een veelzijdige netwerkoplossing
  • Optionele automatische verbinding met uw apparaat na een reboot bespaart u tijd en moeite – het apparaat kan zelfstandig functioneren zonder dat u er ooit naar toe hoeft
  • USB 2.0-randapparatuur aansluiten via het netwerk met volle USB 2.0-snelheden alsof ze lokaal zijn aangesloten is handig en kostenbesparend


Product specificaties

ProductbeschrijvingStarTech.com 10/100/1000 Mbit/s Gigabit 1-poort USB over IP apparaat server - apparaatserver
Type apparaatApparaatserver
FormfactorExtern
Protocol voor gegevenskoppelingEthernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, USB 2.0
Benodigd besturingssysteemMicrosoft Windows Vista / XP / 7, Windows 10 (32/64 bits)
Stroom120/230 V wisselstroom
Afmetingen (BxDxH)3.8 cm x 7.7 cm x 2.3 cm
Gewicht35 g
Garantie van de fabrikant2 jaar garantie

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!

Andere klanten bekeken