Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
Philips AE5220 - DAB draagbare radio

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Philips AE5220 - DAB draagbare radio

Item#: 300299679  |  Model#:  AE5220/12

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 98,95 Excl. BTW
Prijs: € 119,73 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
Stem af op het glasheldere geluid van de draagbare Philips AE5220-radio met DABontvangst. Het klassieke ontwerp en de DAB+- en DAB FM-voorkeurzenders met snelscannende DAB-radio maken hem tot een onmisbare entertainmentbron.


Productkenmerken

 • DAB voor heldere en kraakvrije geluidskwaliteit
 • Compatibel met DAB en FM voor een complete radio-ervaring
 • Digitaal afstemmen met voorkeurzenders voor extra gebruiksgemak
 • Ingebouwde luidspreker om hardop radio te luisteren in een in goede geluidskwaliteit
 • Totaal uitgangsvermogen van 6 W RMS
 • Snel scannen van DAB-stations voor extra gebruiksgemak
 • De batterij-indicatie houdt u op de hoogte van het batterijniveau
 • Werkt op batterijen of netspanning voor veelzijdige plaatsing


Productgegevens

 • DAB
  DAB-radio (Digital Audio Broadcasting) is, naast FM-transmissie, een nieuwe manier van radio uitzenden via een netwerk van etherzenders. De luisteraar heeft meer keuze en informatie en geniet van een heldere en kraakvrije geluidskwaliteit. Met deze technologie richt de ontvanger zich op het sterkste signaal dat hij kan vinden. Met DABzenderstations hoeft u geen frequenties te onthouden; het toestel wordt afgestemd op de zendernaam, zodat er onderweg ook niet opnieuw hoeft te worden afgestemd.
 • Compatibel met DAB en FM
  DAB-radio (Digital Audio Broadcasting) is, naast FM-transmissie, een nieuwe manier van radio uitzenden via een netwerk van terrestrial zenders. De luisteraar heeft meer keuze en informatie en geniet van een heldere, kraakvrije geluidskwaliteit. Met deze technologie richt de ontvanger zich op het sterkste signaal dat hij kan vinden. Met DAB-zenderstations hoeft u geen frequenties te onthouden; het toestel wordt afgestemd op de zendernaam, zodat er onderweg ook niet opnieuw hoeft te worden afgestemd.
 • Digitale tuner met voorkeurzenders
  Stem af op de zender die u als voorkeurzender wilt instellen en houd de knop voor voorkeurzenders ingedrukt om de frequentie op te slaan. U kunt voorkeurzenders opslaan om snel naar uw favoriete radiozender gaan, zonder dat u steeds weer handmatig moet afstemmen op deze frequentie. Ingebouwde luidspreker Een luidspreker biedt een goede geluidskwaliteit voor meer luisterplezier.
 • Totaal uitgangsvermogen van 6 W RMS
  RMS betekent Root Mean Square, een meeteenheid voor het audiovermogen, of eigenlijk het elektrisch vermogen dat wordt overgedragen van een audioversterker of een luidspreker. RMS wordt gemeten in watt. De hoeveelheid elektrisch vermogen die wordt geleverd aan de luidspreker en de gevoeligheid van de luidspreker bepalen hoeveel geluidsvermogen er wordt gegenereerd. Eenvoudig gezegd komt het erop neer dat versterkers worden beperkt door de elektrische energie die ze kunnen versterken en luidsprekers door de hoeveelheid elektrische energie die ze kunnen omzetten in geluidsenergie zonder het audiosignaal te vervormen. Hoe hoger het wattage, hoe beter het geluidsvermogen van de luidspreker.
 • Snel scannen van DAB-stations
  DAB-radio (Digital Audio Broadcasting) is, naast FM-transmissie, een nieuwe manier van radio uitzenden via een netwerk van etherzenders. De luisteraar heeft meer keuze en informatie en geniet van een heldere en kraakvrije geluidskwaliteit. Met deze technologie richt de ontvanger zich op het sterkste signaal dat hij kan vinden. Met DAB-zenderstations hoeft u geen frequenties te onthouden; het toestel wordt afgestemd op de zendernaam, zodat er onderweg ook niet opnieuw hoeft te worden afgestemd.


In de doos

 • Philips AE5220
 • Netspanningsadapter
 • Netspanningsadapter


Product specificaties

ProductbeschrijvingPhilips AE5220 - DAB draagbare radio
ProducttypeDAB draagbare radio
Afmetingen (BxDxH)28.6 cm x 15.2 cm x 15.5 cm
Gewicht1.386 kg
Uitvoermodus geluidMono
Uitgangsvermogen6 Watt
Ingebouwd displayLCD
RadioDAB/DAB+/FM - 20 voorkeurszenders
Luidsprekers1 x luidspreker - ingebouwd - 6 Watt
Batterij4 x batterij - C-type
Garantie van de fabrikant2 jaar garantie

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!