Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
Terug
StarTech.com Single Monitor Stand - Works with iMac & Apple Cinema Display - bevestigingskit

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

StarTech.com Single Monitor Stand - Works with iMac & Apple Cinema Display - bevestigingskit

Item#: 300254703  |  Model#:  ARMPIVSTND

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 89,95 Excl. BTW
Prijs: € 108,84 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Productvragen
Met de verstelbare beeldschermstandaard kunt u een beeldscherm aan uw bureau bevestigen, inclusief kantelen, scharnieren en instelbare hoogte voor perfecte positionering. De beeldschermstandaard ondersteunt gemakkelijk de meest gebruikelijke schermen van 12 t/m 30 inch, tot een maximumgewicht van 14 kg. Voor nog meer flexibiliteit kan het meegeleverde bevestigingsmateriaal worden gebruikt voor het monteren van uw Apple iMac - of Apple Cinema-scherm . De desktopbeeldschermstandard heeft een 38 cm lange steunstang, die een veel groter hoogteverstelbereik biedt dan een typische beeldschermstandaard. Om langere pagina's of codeblokken te bekijken zonder te moeten scrollen, ondersteunt de LCD-standaard ook de weergaverotatie van liggend naar staand. Stel uw beeldschermhoogte, -positie en -kijkhoek gemakkelijk in en creëer zo een ergonomische werkomgeving, waardoor u bovendien waardevolle werkruimte op uw bureau terugwint, door het scherm op een steunstang boven het bureau te monteren.
Met de verstelbare beeldschermstandaard kunt u een beeldscherm aan uw bureau bevestigen, inclusief kantelen, scharnieren en instelbare hoogte voor perfecte positionering. De beeldschermstandaard ondersteunt gemakkelijk de meest gebruikelijke schermen van 12 t/m 30 inch, tot een maximumgewicht van 14 kg. Voor nog meer flexibiliteit kan het meegeleverde bevestigingsmateriaal worden gebruikt voor het monteren van uw Apple iMac - of Apple Cinema-scherm . De desktopbeeldschermstandard heeft een 380 mm lange steunstang, die een veel groter hoogteverstelbereik biedt dan een typische beeldschermstandaard. Om langere pagina's of codeblokken te bekijken zonder te moeten scrollen, ondersteunt de LCD-standaard ook de weergaverotatie van liggend naar staand. Stel uw beeldschermhoogte, -positie en -kijkhoek gemakkelijk in en creëer zo een ergonomische werkomgeving, waardoor u bovendien waardevolle werkruimte op uw bureau terugwint, door het scherm op een steunstang boven het bureau te monteren.


Productkenmerken

  • Creëer een ergonomische werkomgeving door eenvoudige aanpassing van de hoogte, positie en kijkhoek
  • Maximaliseer de beschikbare werkruimte door uw beeldschermen boven het bureau te monteren


Product specificaties

ProductbeschrijvingStarTech.com Single Monitor Stand - Works with iMac & Apple Cinema Display - bevestigingskit
ProducttypeBevestigingskit
BevestigingscomponentenBureaustandaard, voeten, sleutel, schroeven, kabelklem
KantelenJa
PannenJa
Gewicht3.3 kg
Aanbevolen gebruikLCD-scherm
Recommended Display Size12"-30"
Interface bevestiging plat paneel100 x 100 mm, 75 x 75 mm
Max. gewicht van de last14 kg
MateriaalPlastic, staal
KleurZilver
Garantie van de fabrikant2 jaar garantie

Wees de eerste en stel een vraag!