Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
StarTech.com Monitor standaard - zilver - werkt voor iMac, Apple Cinema en Thunderbolt schermen - bevestigingskit

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

StarTech.com Monitor standaard - zilver - werkt voor iMac, Apple Cinema en Thunderbolt schermen - bevestigingskit

Item#: 300254703  |  Model#:  ARMPIVSTND

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 89,95 Excl. BTW
Prijs: € 108,84 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
Met de verstelbare beeldschermstandaard kunt u een beeldscherm aan uw bureau bevestigen, inclusief kantelen, scharnieren en instelbare hoogte voor perfecte positionering.
De beeldschermstandaard ondersteunt gemakkelijk de meest gebruikelijke schermen van 12 t/m 30 inch, tot een maximumgewicht van 14 kg.
Voor nog meer flexibiliteit kan het meegeleverde bevestigingsmateriaal worden gebruikt voor het monteren van uw Apple Cinema scherm, Thunderbolt scherm of Apple iMac. De standaard is geschikt voor elk Apple Cinema scherm of Thunderbolt scherm met een verwijderbare standaard of geïntegreerde VESA montageadapter. De standaard is ook geschikt voor elke iMac die vóór 2012 is gemaakt. Voor iMac computers vanaf 2012 is de standaard geschikt voor elke Cinema met een geïntegreerde VESA montageadapter.
De desktop-beeldschermstandaard heeft een 380 mm lange steunstang, die een veel groter hoogteverstelbereik biedt dan een typische beeldschermstandaard. Om langere pagina's of codeblokken te bekijken zonder te moeten scrollen, ondersteunt de LCD-standaard ook de weergaverotatie van liggend naar staand.
Stel uw beeldschermhoogte, -positie en -kijkhoek gemakkelijk in en creëer zo een ergonomische werkomgeving, waardoor u bovendien waardevolle werkruimte op uw bureau terugwint, door het scherm op een steunstang boven het bureau te monteren.
Dit TAA-conforme product voldoet aan de eisen van de Amerikaanse Federale wet inzake handelsovereenkomsten (TAA), die federale aankopen volgens het GSA Schedule mogelijk maakt.
Met de verstelbare beeldschermstandaard kunt u een beeldscherm aan uw bureau bevestigen, inclusief kantelen, scharnieren en instelbare hoogte voor perfecte positionering. De beeldschermstandaard ondersteunt gemakkelijk de meest gebruikelijke schermen van 12 t/m 30 inch, tot een maximumgewicht van 14 kg. Voor nog meer flexibiliteit kan het meegeleverde bevestigingsmateriaal worden gebruikt voor het monteren van uw Apple iMac - of Apple Cinema-scherm . De desktopbeeldschermstandard heeft een 38 cm lange steunstang, die een veel groter hoogteverstelbereik biedt dan een typische beeldschermstandaard. Om langere pagina's of codeblokken te bekijken zonder te moeten scrollen, ondersteunt de LCD-standaard ook de weergaverotatie van liggend naar staand. Stel uw beeldschermhoogte, -positie en -kijkhoek gemakkelijk in en creëer zo een ergonomische werkomgeving, waardoor u bovendien waardevolle werkruimte op uw bureau terugwint, door het scherm op een steunstang boven het bureau te monteren.
Met de verstelbare beeldschermstandaard kunt u een beeldscherm aan uw bureau bevestigen, inclusief kantelen, scharnieren en instelbare hoogte voor perfecte positionering. De beeldschermstandaard ondersteunt gemakkelijk de meest gebruikelijke schermen van 12 t/m 30 inch, tot een maximumgewicht van 14 kg. Voor nog meer flexibiliteit kan het meegeleverde bevestigingsmateriaal worden gebruikt voor het monteren van uw Apple iMac - of Apple Cinema-scherm . De desktopbeeldschermstandard heeft een 380 mm lange steunstang, die een veel groter hoogteverstelbereik biedt dan een typische beeldschermstandaard. Om langere pagina's of codeblokken te bekijken zonder te moeten scrollen, ondersteunt de LCD-standaard ook de weergaverotatie van liggend naar staand. Stel uw beeldschermhoogte, -positie en -kijkhoek gemakkelijk in en creëer zo een ergonomische werkomgeving, waardoor u bovendien waardevolle werkruimte op uw bureau terugwint, door het scherm op een steunstang boven het bureau te monteren.


Productkenmerken

  • Creëer een ergonomische werkomgeving door eenvoudige aanpassing van de hoogte, positie en kijkhoek
  • Maximaliseer de beschikbare werkruimte door uw beeldschermen boven het bureau te monteren
  • Verstelbare beeldschermstandaard met diverse instelbare posities en kijkhoeken
  • Ondersteunt schermen van 12 tot 30 inch (gewicht: 14 kg)
  • Voldoet aan de TAA-eisen voor federale aankopen in de USA (GSA Schedule)


Product specificaties

ProductbeschrijvingStarTech.com Monitor standaard - zilver - werkt voor iMac, Apple Cinema en Thunderbolt schermen - bevestigingskit
ProducttypeBevestigingskit
BevestigingscomponentenBureaustandaard, voeten, sleutel, schroeven, kabelklem
KantelenJa
PannenJa
Gewicht3.3 kg
Aanbevolen gebruikLCD-scherm
Recommended Display Size12"-30"
Interface bevestiging plat paneel100 x 100 mm, 75 x 75 mm
Max. gewicht van de last14 kg
MateriaalPlastic, staal
KleurZilver
Garantie van de fabrikant2 jaar garantie

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!