Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
Dell MSA14 Single Monitor Arm Stand - bevestigingskit

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Dell MSA14 Single Monitor Arm Stand - bevestigingskit

Item#: 300089166  |  Model#:  482-10010

Momenteel geen
voorraad, bel of mail voor
de actuele status. Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 89,95 Excl. BTW
Prijs: € 108,84 Incl. BTW

Misco raadt aan

Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
De gelede monitorarm MSA14 van Dell is ontworpen voor optimaal kijkcomfort en maximale productiviteit met verschillende verstelfuncties zoals hoogteverstelling, kantelen, draaien en roteren. De arm kan eenvoudig worden bevestigd aan een Dell monitorpaneel. U klikt de arm eenvoudig vast aan het VESA-montageframe aan de achterzijde van de monitor zonder dat u schroeven hoeft in te draaien. Als u het standaardvoetstuk van de monitor vervangt door een gelede Dell monitorarm, komt de ruimte voor de monitor vrij en hebt u meer werkruimte op uw bureau. Als de Dell monitorarm goed is geplaatst, zorgt het geïntegreerde kabelbeheer dat uw bureau opgeruimd blijft wat de ergonomie ten goede komt en zorgt voor een betere benutting van de ruimte.


Productkenmerken

 • Meer kijkcomfort voor een hogere productiviteit
 • Geoptimaliseerd voor gebruik met Dell monitoren
 • Profiteer van een ruimere en beter georganiseerde werkplek


Productgegevens

 • Meer kijkcomfort voor een hogere productiviteit
  Met de Dell arm voor één monitor kunt u de stand van de monitor helemaal aan uw wensen aanpassen zodat u profiteert van een ergonomischere en comfortabelere kijkervaring. Zakelijke gebruikers kunnen tijdens besprekingen en presentaties gegevens veel gemakkelijker delen dankzij de verstelfuncties. Gamers en andere recreatieve gebruikers kunnen de stand van de arm aanpassen om vermoeidheid te verminderen tijdens langdurige computersessies.
 • Geoptimaliseerd voor gebruik met Dell monitoren
  U bevestigt de arm eenvoudig zonder schroeven of gereedschap op monitorpanelen met de Dell Quick Release Mount. Klik de monitor gewoon vast in de Quick Release-sleuven achter het monitorpaneel. VESA-compatibele monitoren zonder Quick Release-functie kunnen eenvoudig worden gemonteerd met de VESA-adapterplaat die wordt meegeleverd in de doos. De Dell arm voor één monitor ondersteunt monitoren met een gewicht tot 20,5 pond.
 • Profiteer van een ruimere en beter georganiseerde werkplek
  Door uw monitorstandaard te vervangen door deze monitorarm krijgt u de ruimte direct voor uw monitor weer terug zodat u meer ruimte hebt om te schrijven, referentiemateriaal te plaatsen en een goede houding aan te nemen. Deze ergonomische verbetering heeft een positief effect op uw comfort, productiviteit en algehele werkervaring.


Product specificaties

ProductbeschrijvingDell MSA14 Single Monitor Arm Stand - bevestigingskit
ProducttypeBevestigingskit - te bevestigen aan bureau
BevestigingscomponentenScharnierarm
KantelenJa
Aanbevolen gebruikLCD-scherm
Interface bevestiging plat paneelJa
Ontworpen voorDell P2016; Latitude 13 7350, 7275, 7370, E5250, E5270, E5440, E5450, E5540, E7250, E7270, E7450; Precision Mobile Workstation 3510, 5510, 7510, 7710; Precision Tower 3620, 5810, 7810, 7910

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!