Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
Terug
Philips V-line 273V5LHSB - LED-monitor - 27"

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Philips V-line 273V5LHSB - LED-monitor - 27"

Item#: 300092379  |  Model#:  273V5LHSB/00

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 171,95 Excl. BTW
Prijs: € 208,06 Incl. BTW

Misco raadt aan

Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Productvragen
Accessoires
Het Full HD-scherm biedt de best mogelijke beeldkwaliteit. Het scherm ondersteunt 1080p-signalen van alle bronnen, waaronder de bronnen zoals geavanceerde Blu-ray en HD-gameconsoles. De signaalverwerking is uitgebreid bijgewerkt om deze veel hogere signaalkwaliteit en resolutie te ondersteunen. Het scherm geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren.
De monitor is uitgerust met SmartContrast, een Philips-technologie die het weergegeven beeld analyseert. Kleuren worden automatisch bijgesteld en de intensiteit van de achtergrondverlichting wordt aangepast voor een dynamische verbetering van het contrast bij digitale afbeeldingen, video's of games met donkere kleurtinten. In de modus Economisch worden het contrast en de achtergrondverlichting optimaal ingesteld voor alledaagse kantoortoepassingen en een laag energieverbruik.


Productkenmerken

 • LED-technologie voor levendige kleuren
 • SmartContrast voor rijke details in het zwart
 • Full HD-scherm voor de allerbeste kijkervaring
 • Eenvoudige aanpassing van de weergave met SmartControl Lite
 • HDMI Ready voor entertainment in Full HD
 • Compact ontwerp bespaart ruimte
 • Milieuvriendelijk, kwikvrij scherm
 • Flexibel dankzij VESA-montage


Productgegevens

 • LED-technologie
  Witte LED's zijn Solid State-apparaten die sneller op volle sterkte licht geven, waardoor ze snel klaar zijn voor gebruik. LED's bevatten geen kwik en kunnen dus milieuvriendelijk worden weggegooid en gerecycled. Met LED's kan LCD-achtergrondverlichting makkelijker worden gedimd, waardoor de contrastverhouding super hoog is. Dankzij de consistente helderheid op het scherm leveren de LED's een fantastisch nauwkeurige kleurweergave.
 • SmartControl Lite
  SmartControl Lite is een monitorbeheersoftware voor gebruikersinterfaces.
  Via de 3D-pictogrammen kunnen gebruikers de meeste monitorvariabelen met de muis afstellen, zoals kleur, helderheid, schermkalibratie, multimedia, ID-beheer enz.
 • SmartContrast
  SmartContrast is een Philips-technologie die het weergegeven beeld analyseert. Kleuren worden automatisch bijgesteld en de intensiteit van de achtergrondverlichting wordt aangepast voor een dynamische verbetering van het contrast bij digitale afbeeldingen, video's of games met donkere kleurtinten. In de modus Economisch worden het contrast en de achtergrondverlichting optimaal ingesteld voor alledaagse kantoortoepassingen en een laag energieverbruik.
 • Full HD-scherm
  Het Full HD-scherm biedt de best mogelijke beeldkwaliteit. Het scherm ondersteunt 1080p-signalen van alle bronnen, waaronder de bronnen zoals geavanceerde Blu-ray en HD-gameconsoles. De signaalverwerking is uitgebreid bijgewerkt om deze veel hogere signaalkwaliteit en resolutie te ondersteunen. Het scherm geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren.
 • HDMI Ready
  Een HDMI Ready apparaat bevat alle benodigde hardware voor High-Definition Multimedia Interface-invoer (HDMI) en hoogwaardige digitale video- en audiosignalen die allemaal door één kabel worden verzonden van een PC of een willekeurig aantal AV-bronnen, zoals set-top boxes, DVD-spelers, A/V-ontvangers en videocamera's.
 • Kwikvrij
  Philips-monitoren met LED-achtergrondverlichting bevatten geen kwik, een van de meest giftige stoffen in de natuur met effecten voor zowel mens als dier. Hierdoor is de monitor de hele levensduur lang milieuvriendelijk, van de productie tot en met de verwijdering.


Product specificaties

ProductbeschrijvingPhilips V-line 273V5LHSB - LED-monitor - 27"
Type apparaatLCD-monitor met LED-achtergrondverlichting - 27"
EnergieklasseKlasse B
Energieverbruik per jaar48 kWh
Stroomverbruik (Aan modus)33 W
AspectverhoudingBreedbeeld - 16:9
Native resolutieFull HD 1920 x 1080 bij 60 Hz
Pixel Pitch0.311 mm
Helderheid300 cd/m²
Contrastverhouding1000:1 / 10000000:1 (dynamisch)
Responstijd5 ms
Kleurondersteuning16,7 miljoen kleuren
InvoerconnectorsHDMI, VGA
Weergave positieaanpassingenTilt
KleurTextuurzwart, zwart streepjespatroon
Afmetingen (BxDxH) - met standaard64.6 cm x 24 cm x 39.8 cm
Gewicht4.53 kg
MilieunormenENERGY STAR Gekwalificeerd
ConformiteitsnormenPlug and Play, FCC Klasse B-gecertifieerd, TUV, BSMI, GOST, SASO, SEMKO, PSB, DDC/CI, RoHS, loodvrij, ISO 9241-307, WEEE, TCO Certified Edge
Garantie van de fabrikant2 jaar garantie

Wees de eerste en stel een vraag!