Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
Electronic HP Care Pack Advanced Unit Exchange Hardware Support - uitgebreide serviceovereenkomst - 3 jaren - verzending

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Electronic HP Care Pack Advanced Unit Exchange Hardware Support - uitgebreide serviceovereenkomst - 3 jaren - verzending

Item#: 782120  |  Model#:  UC296E

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 12,95 Excl. BTW
Prijs: € 15,67 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.
Als er een hardwareprobleem optreedt, wilt u zo snel mogelijk weer aan de slag. Met HP onsite service op de volgende werkdag beschikt u snel over de expertise om de uptime van uw product te maximaliseren. Hulp is altijd beschikbaar in de vorm van hoogwaardige remote assistentie of handige onsite support op de volgende werkdag, zodat u snel weer aan het werk kunt.
HP Care Pack Services bieden speciale serviceniveaus voor het verlengen en uitbreiden van de standaard fabrieksgarantie van uw hardware met eenvoudig aan te schaffen en gebruiksvriendelijke servicepakketten, waarmee u het maximale rendement haalt uit uw investeringen in hardware en software. U kunt kiezen uit diverse supportniveaus die voldoen aan de vereisten van uw bedrijf, van eenvoudig tot bedrijfsspecifiek. Op deze manier kunt u de bedrijfskosten in de hand houden.
Wanneer u zich niet kunt veroorloven om te wachten tot het apparaat omgeruild is, bent u met HP Hardware Advance Exchange op volgende werkdag snel zo snel mogelijk weer aan de slag. U krijgt technische assistentie op afstand om u te helpen uw problemen op te lossen. Vervolgens sturen wij u zo nodig op de volgende werkdag een vervangend apparaat en een portvrij adreslabel om uw defecte apparaat terug te sturen.


Productkenmerken

 • We'll be there the next business day
 • Support you can count on
 • Ontvang hulp per telefoon of bij u op locatie
 • HP biedt snelle vervanging van defecte apparaten op de volgende dag als het probleem niet op afstand kan worden opgelost.
 • HP levert u verpakkingsmateriaal voor het retourneren van uw defecte product en betaalt de verzendkosten.
 • HP Advanced Exchange hardwareservice op de volgende werkdag is een handig en kostenefficiënt alternatief voor onsite support, het biedt snelle, betrouwbare vervanging van in aanmerking komende producten.


Productgegevens

 • Ontvang een vervangend apparaat op de volgende werkdag
  HP biedt snelle vervanging van defecte apparaten op de volgende dag als het probleem niet op afstand kan worden opgelost.
  Een praktisch, kostenbesparend alternatief voor onsite hardwarereparatie van uw HP product gedurende 4 jaar. HP externe monitor is niet inbegrepen.
  Een beter rendement op uw HP hardwareinvestering en een gerust gevoel. Hoe langer het gekozen serviceplan loopt, des te betrouwbaarder de support die u van HP kunt verwachten.
 • HP betaalt de verzendkosten
  HP levert u verpakkingsmateriaal voor het retourneren van uw defecte product en betaalt de verzendkosten.
 • Kosteneffectieve, betrouwbare oplossing
  HP Advanced Exchange hardwareservice op de volgende werkdag is een handig en kostenefficiënt alternatief voor onsite support, het biedt snelle, betrouwbare vervanging van in aanmerking komende producten.
 • We'll be there the next business day
  Onze experts staan klaar als u hulp nodig heeft. Een servicetechnicus, onderdelen en onderhoud komen de eerstvolgende werkdag bij u op locatie.
 • Support you can count on
  Onze deskundige experts en efficiënte service en support zorgen dat uw hardware snel weer in bedrijf is.
 • Ontvang hulp per telefoon of bij u op locatie
  Onze supportspecialisten staan altijd klaar om u op de meest geschikte manier te helpen – op afstand, telefonisch of door een bezoek op locatie.


Product specificaties

ProductbeschrijvingElectronic HP Care Pack Advanced Unit Exchange Hardware Support - uitgebreide serviceovereenkomst - 3 jaren - verzending
TypeUitgebreide serviceovereenkomst
Onderhoud inbegrepenVervanging
LocatieVerzending
RetourzendingVoor rekening van fabrikant
Volledige contractperiode3 jaren
ResponstijdVolgende werkdag
Bereikbaarheid van servicedienstKantooruren
Ontworpen voorHP 30XX, Desk Dock, Elite 65, Pro Tablet Mobile Retail Charging Dock; Elite USB-C Docking Station, USB-C Docking Station G2; EliteBook 820 G3, 840 G1, 840 G2, 840 G3, 850 G2; ProBook 640 G2, 64X G1, 65X G1; ZBook 14, 14 G2, 15, 15 G2, 15u G2, Studio G3; ZBook Dock Thunderbolt 3, with Thunderbolt 3

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!