Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
Terug
Samsung TX-WN - C-50 1 GHz - 2 GB - 16 GB

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Samsung TX-WN - C-50 1 GHz - 2 GB - 16 GB

Item#: 300210059  |  Model#:  LF-TXWNF/EN

Momenteel geen
voorraad, bel of mail voor
de actuele status. Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 561,00 Excl. BTW
Prijs: € 678,81 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Productvragen
De Samsung TX-WN stelt organisaties in staat om de voordelen van cloud computing beter te benutten op een kosteneffectieve en gebruiksvriendelijke manier. Gecentraliseerd applicatie- en back-upbeheer wordt op afstand uitgevoerd. Dit resulteert in lagere IT-kosten en betekent voor gebruikers dat ze geen software meer hoeven te updaten of gegevens hoeven te beveiligen. Verdere besparingen worden bereikt door een aanzienlijk lager stroomverbruik en de mogelijkheid om bestaande monitoren te blijven gebruiken. Daardoor is de TX-WN een zeer flexibele oplossing. Bovendien is de TX-WN voorzien van de Samsung MagicRMS 2.0-technologie, die voorziet in verbeterd bijhouden van de inventaris, samen met eenvoudig beheer van software en hardware vanaf één locatie op afstand.


Productkenmerken

 • Virtuele desktops creëren met vereenvoudigde toegang tot de cloud
 • Minder kosten en beheertijd met een efficiëntere VDI-oplossing
 • Verminder gegevensbedreigingen met veiligere gegevens
 • MagicRMS 2.0


Productgegevens

 • Virtuele desktops creëren met vereenvoudigde toegang tot de cloud
  Nu steeds meer bedrijven, scholen en andere organisaties hun gegevens naar de cloud verplaatsen, zoeken managers manieren om de voordelen van cloud computing optimaal te benutten. De vervanging van grote losstaande pc's door virtuele desktops biedt veel kosten- en beheervoordelen, zoals gecentraliseerd applicatiebeheer en minder behoefte aan IT-ondersteuning. Tests door Samsung lieten bovendien aanzienlijk lagere energiekosten zien. Het creëren van een VDI (virtual desktop infrastructure) vormt echter wel een uitdaging. De Samsung TX-WN draagt bij aan een beheersbare, kosteneffectieve manier om werkbare, gebruiksvriendelijke VDI-oplossingen te bereiken. IT-personeel kan op afstand voorzien in ondersteunings- en beheerapplicaties, back-ups en beveiliging. Waardevolle bedrijfsmiddelen kunnen worden gespaard doordat het bezoeken van afzonderlijke werkstations met een verscheidenheid aan besturingssystemen en software kan worden beperkt. Voor toegang tot de virtuele desktop heeft de gebruiker alleen een bestaande monitor en de compacte TX-WN nodig. Doordat er minder apparatuur nodig is, blijft het bureaublad vrij van ruimteverslindende computers en luidsprekers. Gebruikers krijgen toegang tot de benodigde software, instellingen en gegevens op een server. Ze kunnen zich concentreren op de taken die ze moeten uitvoeren en zijn geen tijd meer kwijt met software-het updates en back-ups van gegevens.
 • Minder kosten en beheertijd met een efficiëntere VDI-oplossing
  TX-WN geeft gebruikers toegang tot hun applicaties, instellingen en gegevens via virtuele desktops die zijn opgeslagen op de servers van een organisatie. Door TX-WN aan te sluiten op bestaande monitors, wordt een VDI-oplossing gecreëerd met een lagere begininvestering, resulterend in lagere totale eigendomskosten (TCO). Met zijn AMD Ontario 1 GHz Dual CPU fungeert de TX-WN als een geoptimaliseerde pc, waardoor er minder afzonderlijke besturingssystemen of applicaties hoeven te worden aangeschaft. Het upgraden van software neemt minder tijd in beslag, omdat upgrades worden uitgevoerd vanaf een centrale locatie. Door VDI te implementeren is er aanzienlijk minder behoefte aan ondersteuning bij hardware- en software-onderhoud, zodat IT-professionals meer tijd hebben om zich te concentreren op strategische doelen. Virtuele desktops dragen er ook toe bij dat gebruikers meer tijd hebben voor de taken die ze moeten uitvoeren en minder tijd kwijt zijn aan het oplossen van technische problemen.
 • Verminder gegevensbedreigingen met veiligere gegevens
  Als gegevens van afzonderlijke pc's worden verplaatst naar gecentraliseerde servers, neemt de kans op onbevoegde toegang af. Ook is er minder kans dat virussen en malware via een gebruiker worden verspreid naar andere gebruikers. Met behulp van VDI-technologie kan IT-personeel makkelijker de beste standaardpraktijken volgen en voldoen aan wettelijke voorschriften voor gegevensopslag. VDI-oplossingen maken het ook makkelijker om vanaf één centrale locatie periodieke back-ups uit te voeren, beveiligingspatches te installeren, potentiële problemen te detecteren en voor snel herstel bij calamiteiten te zorgen.
 • MagicRMS 2.0
  Samsung MagicRMS 2.0-software voorziet in beheer op afstand voor Samsung thin-client producten, met inbegrip van het TX-WN-platform. De applicatie is gebaseerd op het Microsoft .NET Framework, heeft een Microsoft Windows -gebruikersinterface (UI) en ondersteunt het databaseplatform Microsoft SQL Server . MagicRMS 2.0 draagt bij aan de vereenvoudiging van het apparaatbeheer door apparaatbewaking en helpt bedrijfsverliezen te voorkomen door vroegtijdige foutdetectie. Met MagicRMS 2.0 kan IT-personeel firmware updaten, bestanden verzenden, apparaatgegevens bekijken en inventarisinformatie verzamelen, allemaal vanaf een centraal gelegen console. Aanvullende informatie die kan worden verzameld, bestaat onder meer uit import- en exportprofielen, rapportstatussen en -evenementen, en versies van hardware en software-applicaties.


In de doos

 • Samsung TX-WN
 • Netspanningsadapter


Product specificaties

ProductbeschrijvingSamsung TX-WN - C-50 1 GHz - 2 GB - 16 GB
TypeThin client - zeer kleine vormfactor
Processor1 x AMD C-50 1 GHz ( Dual-Core )
RAM2 GB DDR3 SDRAM
Harde schijf1 x SSD 16 GB
Graphics controllerAMD Radeon HD 6290
Audio OutputStereo - geïntegreerd
NetwerkGigE
Stroom120/230 V wisselstroom ( 50/60 Hz )
Inclusief OSMicrosoft Windows Embedded Standard 7
Afmetingen (BxDxH)9.18 cm x 16.63 cm x 21.78 cm
Gewicht800 g
MilieunormenENERGY STAR Gekwalificeerd

Wees de eerste en stel een vraag!