Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
3Dconnexion SpaceMouse Wireless - 3D mouse - 2.4 GHz

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

3Dconnexion SpaceMouse Wireless - 3D mouse - 2.4 GHz

Item#: 300082437  |  Model#:  3DX-700043

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 172,95 Excl. BTW
Prijs: € 209,27 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
De SpaceMouse de professionele 3D-muis in het gamma van 3Dconnexion. Dankzij een geavanceerd, ergonomisch ontwerp en een innovatief On-screen Display zorgt de muis voor een optimaal comfort en een eenvoudigere, productievere werkwijze. Met de SpaceMouse Pro verhoogt u niet alleen uw productiviteit met meer dan 20%1, ook de algehele ontwerpkwaliteit verbetert aanzienelijk. De muis biedt u precies de juiste tools op het juiste moment. Hierdoor is ze een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die met 3D-software werkt. De SpaceMouse Pro bevat de gepatenteerde 6DoF-sensor (6-Degrees-of-Freedom) van 3Dconnexion, waarmee intuïtieve, nauwkeurige navigatie van 3D-modellen en cameraposities in 3D-ruimte mogelijk worden. De muis bevat ook een grote handsteun met zachte bekleding voor optimaal comfort en een reeks van vijftien grote, volledig programmeerbare functietoetsen waarmee u doelgericht kunt blijven werken. U hoeft namelijk niet uw aandacht te verdelen tussen het scherm, de muis en het toetsenbord.
De SpaceMouse heeft ook QuickView-toetsen waarmee u tegelijkertijd toegang hebt tot twaalf weergaven. Deze werkwijze zorgt ervoor dat u eenvoudiger fouten kunt detecteren, alternatieven kunt onderzoeken en uw werk effectiever ter beoordeling kunt voorleggen. Daarnaast bespaart u tijd door de handig geplaatste wijzigingstoetsen (Ctrl, Shift, Alt, Esc) die toegang geven tot toepassingsspecifieke bewerkopdrachten.
Met de SpaceMouse worden automatisch relevante opdrachten toegewezen aan de vier intelligente functietoetsen. Bovendien biedt een handig On-screen Display een visuele herinnering voor toegewezen functietoetsen op het computerscherm. Met het virtuele toetsenblok kunt u numerieke gegevens in de toepassing invoeren met de standaardmuis in plaats van het toetsenbord.


Productkenmerken

 • De gepatenteerde 6DoF-sensor (6-degrees-of-freedom) van 3Dconnexion
 • Geavanceerd ergonomisch ontwerp
 • QuickView-toetsen
 • Schakeltoets voor rotatie
 • Intelligente functietoetsen
 • On-screen Display
 • Wijzigingstoetsen
 • Virtueel toetsenblok


Productgegevens

 • 6DoF-sensor van 3Dconnexion
  Het geheim van de soepele en intuïtieve 3D-navigatie van de SpaceMouse is de gepatenteerde 6DoF-sensor (6-degrees-of-freedom). Omdat de sensor viermaal zo nauwkeurig is als eerdere sensoren, wordt invoer van slechts 4 micrometer gedetecteerd.
 • 3Dconnexion -controllercap
  Druk op, trek aan, draai of kantel de 3Dconnexion-controllercap om uw digitale model of cameraposities in een 3D-ruimte tegelijkertijd te pannen, zoomen en roteren.
 • Geavanceerd ergonomisch ontwerp
  De grote handsteun met zachte bekleding zorgt voor een optimaal comfort doordat uw hand perfect wordt gepositioneerd voor de 3Dconnexion-controllercap. Alle vijftien tastgevoelige, volledig programmeerbare knoppen van de SpacePilot Pro zijn handig gepositioneerd, zodat u snel toegang hebt tot veelgebruikte opdrachten.
 • QuickView-toetsen
  De QuickView-toetsen van de SpaceMouse bieden gelijk toegang tot twaalf weergaven zodat u eenvoudiger fouten kunt detecteren, alternatieven kunt onderzoeken en uw werk effectiever ter beoordeling kunt voorleggen.
 • Schakeltoets voor rotatie
  Met de schakeltoets voor rotatie schakelt u de rotatieassen uit, waardoor u gelijktijdig kunt pannen en zoomen. Dergelijke navigatie is handig wanneer u bijvoorbeeld schetsen maakt.
 • Intelligente functietoetsen
  De SpaceMouse herkent automatisch uw toepassingsomgeving en wijst primaire opdrachten toe aan vier grote, tastgevoelige intelligente functietoetsen. U kunt deze toetsen ook aanpassen aan uw eigen voorkeuren. Zodoende weet u zeker dat de juiste tools op precies het juiste moment beschikbaar zijn, waardoor u minder vaak een standaardmuis of toetsenbord nodig hebt om opdrachten uit te voeren. Zodoende kunt u veel gestroomlijnder te werk gaan.
 • On-screen Display
  Het On-screen Display bevat een handige visuele herinnering op het computerscherm voor de toepassingsopdrachten die zijn toegewezen aan de intelligente functietoetsen.
 • Wijzigingstoetsen
  De wijzigingstoetsen van de SpaceMouse bieden eenvoudig toegang tot functies met Ctrl, Shift, Alt en Esc. U bespaart dus tijd omdat u uw hand niet tussen de 3D-muis en het toetsenbord hoeft te verplaatsen.
 • Virtueel toetsenblok
  Via het virtuele toetsenblok van de SpaceMouse kunt u numerieke gegevens in uw toepassing invoeren met een standaardmuis in plaats van het toetsenbord.
 • Standaard 3D-muistoetsen
  Met de FIT-toets herstelt u direct het actieve model in het midden van het computerscherm, terwijl de MENU-toets toegang biedt tot belangrijke instellingen voor de SpaceMouse.


In de doos

 • 3Dconnexion SpaceMouse Wireless
 • USB draadloze ontvanger
 • Software


Product specificaties

Productbeschrijving3Dconnexion SpaceMouse Wireless - 3D mouse - 2.4 GHz
Type apparaat3D mouse
ConnectiviteitstechnologieDraadloos, met bekabeling - 2.4 GHz
Afmetingen (BxDxH)7.8 cm x 7.8 cm x 5.4 cm
Gewicht424 g
Draadloze ontvangerUSB draadloze ontvanger
Aantal knoppen2
Voorzieningen3D-sensor dop, batterij-indicatie, zes-gradaties-van-vrijheid (6DoF)-technologie, keuzerondje
Kabels meegeleverd1 x USB-kabel
Batterij1
Benodigd besturingssysteemLinux, Apple MacOS X, Microsoft Windows
Garantie van de fabrikant2 jaar garantie

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!