Bel ons 7 dagen per week

020 547 06 06
8:00 - 17:30
Terug
StarTech.com 4K Docking station voor laptops - DP en HDMI - USB 3.0 - 4K Ultra HD universele laptop dock - dockingstation

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

Beweeg over de afbeelding om te zoomen

StarTech.com 4K Docking station voor laptops - DP en HDMI - USB 3.0 - 4K Ultra HD universele laptop dock - dockingstation

Item#: 300228113  |  Model#:  USB3DOCKHDPC

Uit voorraad leverbaar Levertijden kunnen varieren door verzendmethode en bestemming.

Bestellingen worden met standaard levering verzonden (voor 16.00 uur besteld en op voorraad? Levering op eerstvolgende werkdag!).

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Prijs: € 172,95 Excl. BTW
Prijs: € 209,27 Incl. BTW
Productinformatie
Specificaties
Foto/video gallerij
Klantbeoordelingen
Productvragen
Met het USB3DOCKHDPC USB 3.0 4K laptop docking station kunt u een veelzijdige, hoog-resolutie 4K Ultra HD-werkstation creëren in uw kantoor of thuis, vanaf één USB 3.0-poort van uw laptop. Nu kunt u geavanceerde schermtechnologie, het gemak van een desktop en snel opladen ontdekken door een 4K DisplayPort, DP & HDMI dual video, USB snellaadpoort, sleuf voor een beveiligingsslot en diverse andere vitale verbindingen toe te voegen aan uw USB 3.0-laptop, voor moeiteloos, krachtig docken.
Geniet van schitterende tekst- en beeldkwaliteit en een spannende visuele ervaring met een van de eerste docking stations die een resolutie van 4Kx2K (3840x2160p) ondersteunt. U kunt nu profiteren van de nieuwste Ultra High Definition (UHD)-schermen of uw werkruimte voorbereiden op de toekomstige populaire 4K touchscreens, schermen en videobronnen, die maar liefst 4x zoveel pixels bieden als volledige high-definition (1920x1080p).
Native 4K video's, applicaties en grafische afbeeldingen zien er kristalhelder en scherp en echt getrouw uit, terwijl documenten duidelijk zijn en de kleuren rijk en nauwkeuriger lijken. Voeg gemakkelijk 4K capaciteiten toe aan uw Windows 8/7 laptop, bij aansluiting op slechts één scherm via de DP-video-uitgang van het dock en een voor DisplayPort geschikt 4K-scherm. Voor een nog flexibele weergave, kunt u het docking station combineren met de DisplayPort-naar-HDMI 4K videoconverter (SKU: DP2HD4KS - apart verkrijgbaar) om ondersteuning van een 4K HDMI-scherm toe te voegen.
Werk sneller en efficiënter! Met ondersteuning van twee schermen (4K-weergave niet ondersteund in dubbele schermconfiguratie) kunt u een uitgebreide multischermdesktop ontwerpen om uw werk te stroomlijnen en tijd te besparen. Voor een snelle en gemakkelijke installatie hoeft u alleen de DP- en HDMI-schermen op de geïntegreerde schermuitgangen aan te sluiten en klaar is Kees.
Eén USB 3.0 verbinding betekent ook dat u laptop (bijv. Lenovo ThinkPad, HP / Dell Ultrabook, MacBook Pro / Air) probleemloos kunt docken. Apparaten blijven altijd aangesloten, waardoor u de problemen van een beperkt aantal laptoppoorten en het constant opnieuw aansluiten van randapparaten in een klap oplost. U kunt het dock zelfs netjes onder uw laptop plaatsen voor een netjes georganiseerd hotdesk werkstation zonder kabelwarboel.
Laad uw tablet of smartphone snel op, met of zonder een op het dock aangesloten laptop! USB-laden is snel, comfortabel en gemakkelijk, via een altijd ingeschakelde USB-snellaadpport aan de zijkant, die data throughput combineert met ondersteuning van USB batterijoplaadspecificatie 1.2. U kunt een dynamische gedeelde werkruimte creëren en uw werk efficiënt uitvoeren, en tegelijkertijd een mobiel apparaat opladen en synchroniseren.
Nu kunt u genieten van echte multitaskingmogelijkheden door uw mobiele apparaat snel op te laden, gecombineerd met de prestatie en het gemak van een compleet 4K-werkstation. Bovendien biedt een geïntegreerde 4-poorts USB 3.0 hubcontroller met ondersteuning van met UASP-verhoogde prestaties een snellere datatransmissie, wat leidt tot minder wachttijd en een hogere productiviteit van uw aangesloten randapparaten zoals USB 3.0 externe harde schijven.
Met dit USB 3.0 4K laptop docking station kunt u een hoog-resolutie 4K Ultra HD-werkstation creëren in uw kantoor of thuis. Nu kunt u geavanceerde schermtechnologie, het gemak van een desktop en snel opladen ontdekken door 4K DisplayPort DP & HDMI dual video, een USB snellaadpoort en diverse andere vitale verbindingen toe te voegen. Het is de perfecte accessoire voor laptops en Ultrabooks, en uw Microsoft Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2 of Surface Book.
Geniet van schitterende tekst- en beeldkwaliteit en een spannende visuele ervaring met een van de eerste docking stations die een resolutie van 4Kx2K (3840x2160p - 30Hz) ondersteunt. U kunt nu profiteren van de nieuwste Ultra High Definition (UHD)-schermen of uw werkplek voorbereiden op de toekomstige populaire 4K touchscreens, schermen en videobronnen, die maar liefst 4x meer pixels bieden dan volledige high-definition (1920x1080p).
Native 4K video's, applicaties en grafische afbeeldingen zien er kristalhelder en haarscherp uit, documenten zijn scherper en kleuren rijker en exacter. Voeg gemakkelijk 4K capaciteiten toe aan uw Windows of Mac laptop, bij aansluiting op een enkel scherm via de DP video-uitgang van het dock en een 4K scherm dat uitgerust is met een DisplayPort. Voor extra weergave-flexibiliteit kunt u het docking station combineren met de DisplayPort-naar-HDMI 4K videoconverter (SKU: DP2HD4KS - apart verkrijgbaar) om de ondersteuning van een 4K HDMI-scherm toe te voegen.
Werk sneller en efficiënter! Met ondersteuning van twee schermen (4K-weergave niet ondersteund in dubbele schermconfiguratie) kunt u een uitgebreide multischerm desktop ontwerpen om uw werk te stroomlijnen en tijd te besparen. Voor een snelle en gemakkelijke installatie hoeft u alleen de DP- en HDMI-schermen op de geïntegreerde schermuitgangen aan te sluiten en klaar is Kees.
Eén USB 3.0 verbinding betekent ook dat u uw laptop (bijv. Lenovo ThinkPad, HP / Dell Ultrabook, MacBook Pro, MacBook Air) probleemloos kunt docken. Apparaten blijven altijd aangesloten, waardoor u de problemen van een beperkt aantal laptoppoorten en het constant opnieuw aansluiten van randapparaten in een klap oplost. U kunt het dock zelfs netjes onder uw laptop plaatsen voor een volwaardig werkstation dat er georganiseerd en netjes uitziet. Het dock is ideaal voor tijdelijke desks op gedeelde werkplekken of voor hot desks.
Laad uw tablet of smartphone snel op, met of zonder laptop op het dock! USB-laden is snel, comfortabel en gemakkelijk, via een altijd ingeschakelde USB-snellaadpoort aan de zijkant, die data doorvoer combineert met ondersteuning van USB batterijoplaadspecificatie 1.2. U kunt een dynamische gedeelde werkruimte creëren en uw werk efficiënt uitvoeren, en tegelijkertijd een mobiel apparaat opladen en synchroniseren.
Nu kunt u genieten van echte multitasking mogelijkheden door uw mobiele apparaat snel op te laden, gecombineerd met de prestatie en het gemak van een compleet 4K-werkstation. Bovendien biedt een geïntegreerde 4-poorts USB 3.0 hubcontroller met ondersteuning van UASP-verhoogde prestaties een snellere datatransmissie, wat leidt tot minder wachttijd en een hogere productiviteit van uw aangesloten randapparaten zoals USB 3.0 externe harde schijven.


Productkenmerken

  • 4K DisplayPort-videoweergave op één DP-scherm, met ondersteuning van 3840x2160p Ultra HD resoluties
  • Dubbele video-ondersteuning bij aansluiting op een DP- en HDMI-scherm - maximale resolutie van 2048x1152p op elk scherm
  • Gemakkelijk toegankelijke USB 3.0 snellaad- en synchronisatiepoort, voor het opladen van apparaten zonder laptopverbinding


Product specificaties

ProductbeschrijvingStarTech.com 4K Docking station voor laptops - DP en HDMI - USB 3.0 - 4K Ultra HD universele laptop dock - dockingstation
ProducttypeDockingstation
DockingstationUSB
Afmetingen (BxDxH)7.8 cm x 22.6 cm x 3.1 cm
Gewicht274 g
NetwerkgebruikGigabit Ethernet
StroomNetspanningsadapter AC 100/230 V
Garantie van de fabrikant2 jaar garantie

Gemiddelde klantwaardering: (0 Klantbeoordelingen)

Schrijf uw eigen beoordeling

Wees de eerste en stel een vraag!