Misco Cookie Beleid
Wij hebben ons cookie beleid aangepast. Hierin staat wat cookies zijn en hoe wij ze gebruiken. Wilt u meer weten over cookies? Klik dan hier. Door deze boodschap te sluiten, stemt u in met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookie beleid. U kunt cookies ook uitschakelen, echter let wel dat het uitschakelen, verwijderen of niet toestaan van cookies van invloed is op uw web-ervaring.
Misco.nl - Altijd de beste deals
BEL ONS
020 547 06 06
Vorige 1 2 .. 17 Volgende

Ingezonden door: 'Henk' op 25-1-2013

allemaal wel heeeeel positief
Donderdag voor 15.00 uur een bestelling geplaatst en betaling via Ideal (voorraadproduct), navraag gedaan over de bezorging. Gaat op zijn vroegst maandag de deur uit. Eerste ervaring met deze webshop: had wat meer snelheid verwacht. Webshops als ReplaceDirect kunnen en doen het ook, waarom Misco niet??

Ingezonden door: 'Han' op 4-1-2013

Flitsende levering
Monitor (uit voorraad) op donderdag om 14.00 uur besteld en betaald via E-account, de dag erna de bestelling om 13.30 uur in huis. Top!

Ingezonden door: 'Sabine' op 9-10-2012

Vlotte en keurige afhandeling van de bestelling
Dit was mijn eerste bestelling bij Misco die keurig en vlot verliep. Ook in de toekomst zal ik van hun diensten gebruik maken.

Ingezonden door: 'Donald' op 16-9-2012

GSM-toestel SONIM 5300
Zeer goed toestel, wel vrij groot en zwaar, kan zeker tegen een stoot. Verschillende afdichtingen zijn met rubberen klepjes, en ik vrees dat dit het eerst last zal hebben van sleet. Het toestel is zeker geschikt voor mensen die nogal slordig met elektronische apparatuur omgaan. Door het aantal mogelijkheden dat het toestel heeft zal men wel enkele weken zoet zijn met deze mogelijkheden te ontdekken, ook al omdat de gebruiksaanwijzing op een digitaal schijfje staat. Ik ben er zeer tevreden over, en heb al vele reacties had van collega's

Ingezonden door: 'Ad' op 24-7-2012

Prima service
Misco levert zoals het hoort: de ene dag bestellen en betalen en binnen 24 uur de laptop in huis. Dat is pas internet winkelen. Bovendien "good value for money". Wat wil een mens nog meer?

Ingezonden door: 'Saban' op 26-6-2012

Prima service
Misco is een aanrader! Snelle levering, goede prijs...

Ingezonden door: 'Rinus Volkers' op 21-6-2012

Vriendelijke service, razendsnelle levering, alles perfect
Misco levert snelle en adequate service. Bij twijfel aan je bestelling, nemen ze zelfs even contact met je op

Ingezonden door: 'Guus Gilein ' op 21-6-2012

Supersnelle levering!
Nu al voor de 2e keer iets aan het einde van de middag via de website bestelt en de volgende ochtend rond 10:00 uur in huis. Veel sneller kan niet.

Ingezonden door: 'I.' op 20-6-2012

snelle uitstekende service
Apparaat doet wat misco belooft.

Ingezonden door: 'Tonny' op 19-6-2012

Garantie Service
Na 1,5 jaar deed mijn HP laptop plots niet meer. Misco heeft ervoor gezorgd dat ik weer een hagelnieuwe kreeg voor garantie. Keurige service!

Ervaringen

Goede service!
Ik had verschillende vragen over mijn bestelling, er werd mij meteen binnen een half uur ook een antwoord toegezonden. De levering was binnen 2 dagen...
- Alle ervaringen bekijken
- Nieuwe ervaring inzenden
© Copyright 2014, Misco Nederland BV, Postbus 2106 1180 EC Amstelveen, Nederland. KvK 33.292.847. BTW- nummer NL 805803403B01.
Alle vermelde prijzen (in euro's) zijn excl. verzend- en verpakkingskosten. Alle orders onder Misco's leveringsvoorwaarden. ** Prijs na geld-terug van fabrikant, getoond geld-terugbedrag is incl. BTW.
Beperkingen van toepassing. Klik op INFO voor details. † Dit product is door de fabriek opnieuw gecertificeerd, *Momenteel in voorraad bij onze leverancier.
Gewijzigde omstandigheden voorbehouden, wordt dit product gewoonlijk binnen 1-2 werkdagen afgeleverd. Alle rechten voorbehouden. Fouten en wijzigingen voorbehouden. sales@misco.nl
SVR: VPGS4 INT: False AFF: PB: W CAT: 82 CUST: 041f944c-7ed6-418a-badf-45d8cd2518cb SSID: SL: False D: 1208 L: nl-NL P: 80 B: cf84cee7-8e56-4065-8da9-62f209f51ba3 VS: IP: 54.204.163.26 S: 1e85c72d-7346-4d3b-a33a-7c2f3db64efd US: Anonymous